For New-name:NO to snad nééé?!!?! a kdo mě ted povede do Práglu co já vím kde to tam je..to abych na rychlo začal študovat mapu...nebo jel načerno po dálnici s Darkem...ted shánět známku
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Defender píše:No takže paráda, už jsem u Majestyho v klubu , já sem přece debil to snad není možný , vyjel jsem pro dorty a takhle to dopadlo při parkování, holt jsem si nevšiml vystouplého obrubníku na chodníku.
Takže vydrželi bez škrábance rok to mi ten sraz pěkně začíná
no to teda kurva boli , to je hnus no znam to stalo se mi s prvnima kolama, nic si z toho nedelej me ten sraz zacal taky naprd, lakyra netrefil odstin barvy takze prijedu s tmavsima naraznikama a bez prahu
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
Jsem mu poslal laidský návod na vymontování Alternátoru a zkontrolování klínového řemene, tak snad mu to pomůže Sraz bez New-Nameho bude na prd Ikdyž bez těch jeho dýmovnic ještě více
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Defe vítej v klubu blbů obecných. Jinak tě může uklidnit, nemáš to horší, než já. Já ho jen tak pro jistotu vzal dneska ještě jednou na protilehlý straně, takže
Zdravíčko lidi, tak nakonec se za vámi přeci jen přijedu podívat Hrozně moc se těšim na spoooustu krásnejch aut. Jinak chtěl jsem se zeptat je eště nějaký volno u klimi? taky by se mi hodila kontrola a případný doplnění a ještě jedna věc, bude i diagnostika? Nějak mi svítí airbag Už se hrooozně moc těšim, jinak jede někdo z DC a okolí?
historie: Opel Astra G Caravan, r.v. 1999, Motor X16XEL, 1,6 - 16V - 74kW - 101koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
pro mé fanoušky, ne fakt nekecám, ale podařilo se mi zjistit kde se budoucí alternátor nachází....
můj úkol mezi 7:00-11:00 demontovat alternátor, jet s ním za ptcem prodejce co mi podle něj prodá nový, namontovat ho z5, najíst se a jet za váma, když to bude mít cenu, přijedu popřípadně dýl, když tam nebudu, nacpěte vše radimovi, je to ten vysokej plešoun se samolepkama a pak se s váma vyrovnám přez účet nebo dýl