klika u ridice bez zamku

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
pepik
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D

klika u ridice bez zamku

Příspěvek od pepik »

nedavno mi rikal kamos ze prisel k autu a vsechny okynka stazeny :( nejspis zlodej vyloupl zamek strcil prst otocil a sjeli mu vsechny okynka :( nejspis to tak bylo a ja se bojim ze me to taky podkaa :( to bych rozhodne nechtel :( tak me napadlo dat k ridicovi kliku ze zadnich dverich takze vlastne to bude stejny akorat bez zamku pude to tak? Duphy to ma a vypada to i dobre
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D
Reklama

langdon2
Kontaktovat uživatele:

Re: klika u ridice bez zamku

Příspěvek od langdon2 »

Ak sa nemylim, tak Astra nema tuto funkciu....ze by sa ti dali okna same dolu.....hmm? Hore aby pri zamknuti isli sa da dorobit...ale aby aj same sli dolu, tak to nie.....

A potom ked sa ti vybije baterka, ako si chces otvorit dvere?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

fesak tak si daj zavarit vsetky klucky kup si magicar alebo iny alarm ktory podporuje otvaranie dvery nainstaluj odskoky a mas vybavene :wink:
pepik
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D

Příspěvek od pepik »

vam se to rekne zavarit kliky ale to ume nepripada v uvahu vyjde to na draho to si je radsi sam nalakuju

jinak ted ste me uplne dostali jestli ty okny muzou sject dolu :( :? :?
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

na astrach nie astry maju len dotiahnutie okna na 2 krat zamknutie aj to len niektore ja som to napr musel dorabat aby mi to fungovalo tak nestresuj mame mechanicky zamok a nie elektronicky :wink:
mexxo

Příspěvek od mexxo »

Okná spustíš len vypínačom. A klučka zo zad. dverí môže byť v predu v pohode. Mal to aj YANEK na červenej.
Odpovědět