Máš pravdu.. obdivoval jsem tu fotku už hodněkrát, ale tohohle jsem si nevšiml.. to tam vážně vypadá trošku zvláštně..hribek píše:Hezké cupátko
Ta úprava irmscher je hezká skoro celá, ale to se vám vážně líbí i ta část dole u čelního skla??

Máš pravdu.. obdivoval jsem tu fotku už hodněkrát, ale tohohle jsem si nevšiml.. to tam vážně vypadá trošku zvláštně..hribek píše:Hezké cupátko
Ta úprava irmscher je hezká skoro celá, ale to se vám vážně líbí i ta část dole u čelního skla??
Na živo to vypadá dost super a taky záleží, v jaké to je barvě. Každopádně úprava od Irmschera bude finančně dost náročná.Hribek píše:Hezké cupátko
Máš odhad jak moc? mě by zatim stačila ta přední maska..MAjesty píše:Na živo to vypadá dost super a taky záleží, v jaké to je barvě. Každopádně úprava od Irmschera bude finančně dost náročná.
Kua to sú pálkyMajesty píše:http://www.irmscher.de/
Tady si to můžeš projít. Je to v eurech tak si to přepočti a plač. Taky jsem to měl v plánu. Jediná možnost je inzerce nebo na ebay.de, tam se dají ty věci koupit levněji, ale zase je s nákupem problém, protože to většinou nechtějí posílat do CZ. Takže potom musíš jedině přes lidi tady z klubu, kteří tam nakupují a jsou schopní a ochotní dopravit to k nám nebo mít v D známé.
Já mám zkušenost že je to o domluvě a vzájemné důvěře a když peníze pošlu celé předem tak je prodejci jedno jakou píše na balík adresu. Jde o to jenom prověřit dopředu prodejce jestli má za sebou pár desítek kladných referencí, napsat nebo zavolat si s ním dopředu a pak není důvod proč do obchodu nejít, já se ještě ani jednou nespálil...Majesty píše:...ale zase je s nákupem problém, protože to většinou nechtějí posílat do CZ.
Omlouvám se... myslel jsem nárazník.. a ne masku..-Lukash- píše:Tak za 138 EUR bych to ještě klidně i bral, ale oni tam maj cenu 520 EU - což radši ani nechci přepočítávat..tesario píše:mě tu masku nabízela firma Irmscher za 138,02 EUR vč. DPH tak si to přepočítej![]()
Navíc ta maska nevypadá tak jako ta co ja ne tom mym obrázku..TAhle už se mi tak nelíbí..
![]()
![]()
Díky moc za odkazbahy píše:pokial chces lacnejsie tak potom taketo http://www.jdltuning.com/opel_vauxhall/ ... tible.html je to ale vsetko myslim lamino a kedze je to polske tak kazdy kus je "original" cize je mozne ze na tom budu nutne este nejake doupravy aby to presne zapasovalo.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |