Jen tak pro zajímavost... Jaký typ šíbru máš? Jen výklopný, nebo i zasouvací do střechy? Já teď nevím, jestli má každá astra jeden druh šíbru, nebo ne...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Já mám též výklopný, nebo zasouvací... a s el. ovládáním
Ale nechtěl bych, aby to odešlo třeba v chvíli, kdy budeš někde v zahraničí a zrovna když bude zasunut do střechy
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Zigi píše:No ono to se asi jen tak neposere,kdyz me to fungovalo po 2 roky na 17let starem aute a skoro kazdy den jsem s tim hybal
Jo jasný... jen jsem říkál CO KDYBY... stát se to může, ne?
Zigi píše:
jasne,stat se muze ze ted pujdes k autu a uz tam nebude
Vo tom mi ani NEMLUV!!! Jedno už stačilo... teď ještě aby ukradli zase 2.0
Zigi píše:
Fakt?Uz ti lohli jednu Astru?
Tak to muselo byt k vzteku!
A fizlove jako vzdycky najdou akorat tak velke hovno,hlavne z ebuzerace ridicu je na prvnim miste
Ještě to tak! Astru mám poprvé ... Ukradli Seat Toledo, ale pořádně mě štvalo, že to bylo první auto v 2.0 benzínu ... tak jsme na něm udělali pár úprav a po 6 měsících si ho někdo půjčil a už nevrátil .
Tentokrát máme 2.0 diesel, tak ho snad taky někdo nevezme .
Nejhorší je pak začínat úplně od nuly
Zigi píše:
Samo ze ti nepreju nic spatneho,ale kdyby nahodou si ji opet nekdo vypujcil,tak potom uz si nikdy nekupuj 2litr
JJ to mám v plánu
No ono když se ta elektrike na šíbru podělá, tak jde zavřít manuálně, je tam taková zádlepk a a pod ní je nějaký šroub či co a tím to jde zavřít i bez elektriki. Aspoň v příručce to píšou.
Tak jsem si nechal konečně vyměnit i lambda sondu, za výměnu si řek 1350 a lambda vyšla na 2916. Musel tam řezat i novej závit, jak to bylo zarezlí. Tak teď už budu jezdit i s normální spotřebou. V sobotu jedu do CHebu, tak pak dám vědět, kolik bere.
mas to fakt good. del tech fotek v dlouhej lhote bych ani nepoznal ze mas stejnou barvu. hazi te to uplne jine odstiny nez co mam ja. dulezite je ze mas taky tuhle paradni barvu.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO