Parkovací senzory s LCD displejem

Moc děkuji všem co mi poradili a pomohli s montáži senzorů.
Všechny fotografie a i tyto nové najdete na 1 straně v prvním příspěvku

.
 . 

.
 .
 Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... 

, ukazujeto od 1.3m do 0,4m s odchylkou 2cm
 , ukazujeto od 1.3m do 0,4m s odchylkou 2cm   

. Tak že spokojenost.
 . Tak že spokojenost. 

, koupil jsem to a nelituji
 , koupil jsem to a nelituji   
   . Ušetřil jsemnoho místa, stálo to komplet i s tažným okem + zvedák 700 Kč, mají to na vrakáči někde u Prahy
 . Ušetřil jsemnoho místa, stálo to komplet i s tažným okem + zvedák 700 Kč, mají to na vrakáči někde u Prahy   

. No prostě už mě to štvalo vozit na volno v kufru a chtěl jsem to mít, než pojedu do Prahy na sraz.
 . No prostě už mě to štvalo vozit na volno v kufru a chtěl jsem to mít, než pojedu do Prahy na sraz. 
   . Asi na 5dv bude dlouhá, ale rád bych ji skrátil a dal na 5 dveře
 . Asi na 5dv bude dlouhá, ale rád bych ji skrátil a dal na 5 dveře   
   . No snad letos udělam i ty mračítka na přední světla
 . No snad letos udělam i ty mračítka na přední světla   
   .
 . 

Opraveno
 Opraveno Inak tú lištu, keď bude treba dopasovávať, tak asi rovnako poslúži aj tá nalepovacia tuzingová. Je to rovnaké, ako tie chromové pásky čo predávajú a ludia si s tým rámujú svetlá a podobne, len je široká. Kamoš si ju kúpil a zastrihol na dlžku kufra na kombíku A4. Bola to tá najširšia a vyzerala potom ako tá z coupé.
  Inak tú lištu, keď bude treba dopasovávať, tak asi rovnako poslúži aj tá nalepovacia tuzingová. Je to rovnaké, ako tie chromové pásky čo predávajú a ludia si s tým rámujú svetlá a podobne, len je široká. Kamoš si ju kúpil a zastrihol na dlžku kufra na kombíku A4. Bola to tá najširšia a vyzerala potom ako tá z coupé. 

, no ještě uvidím. Ta nalepovací o které mluvíš asi bude o mnohem levnější co
 , no ještě uvidím. Ta nalepovací o které mluvíš asi bude o mnohem levnější co   

.
 . 

.
 . 
   Pak nafotím a dodám foto
 Pak nafotím a dodám foto   , už aby to bylo na Astře.
 , už aby to bylo na Astře.Moc hezký slovní obratAstra - R@SAG píše:.... kolik by srála páčka na tempomat i na palubní PC...

Poptej se někoho od autobusů nebo náklaďáků, železná trubka pr. 6 je přesně to co sháníš...Astra - R@SAG píše: Jen scháním materiál na vytvoření trubky na štelování rozprašovačů na Insignii.

Astra - R@SAG píše:Tak bych měl dotaz, kolik by srála páčka na tempomat i na palubní PC. Už vím na 100% že mi půjde dodělat k motoru 1.4 16v Twinport tempomat a PC

.

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |