Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
joelproduction píše:Mel jsem ji urcite, ale pres sezonu jsem skoro porad na cestach...nakupy a jine zarizovani.. Pokud v te dobe pred barakem nestala cerna zafa nebo stribrna astra, tak jsem byl zrovna nekde mimo
Myslim, ze si na tu akci pamatuju..byla totiz minuly rok jedina, kdy temer cely pobyt prselo... Deckam to nevadilo, ale ucitelky byly na nervy, protoze musely porad neco vymyslet na baraku
jo, tak to bylo přesně ono, učitelky z toho byly na prášky a teď se mi vybavuje, že jsem dokonce parkoval vedle té tvé Záfy
gallo na lyžáku...? a kde jste probůh lyžovali...? kolem hradu Buchlov? teda máme tam chatu už nějaký ten roček ale že by tam byli někde kopce na lyžování to teda netuším... kdyžtak poraď, a nebo si to s něčím pleteš, ne?
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Koukal jsem znova na ty fotky a jsem přesvědčený, že jsem tam v tom 87 byl. Pamatuju si jak tu budovu, tak hlavně těch šest chatek vedle sebe tuším hned na první fotce. Spal jsem tenkrát v chatce č.6. Mimochodem jediná chatka obsazená kluky bože to byl super týden
Schumak píše:gallo na lyžáku...? a kde jste probůh lyžovali...? kolem hradu Buchlov? teda máme tam chatu už nějaký ten roček ale že by tam byli někde kopce na lyžování to teda netuším... kdyžtak poraď, a nebo si to s něčím pleteš, ne?
Byl jsem tam sice jen jednou v životě, ale já ti poradím
... v zimě pro lyžaře běžecké terény , nedaleký SKI Park Osvětimany nebo lyžařské středisko Stupava...