ukradená antena
- Psychopath
- Kontaktovat uživatele:
ukradená antena
ahojte.. někdo mi na aute ukradl antenu a chci si koupit novou.. ale nevim vubec jakou.. je to jedno kterou si vyberu nebo to je nejaky urcity typ
Per aspera ad ASTRA G
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: ukradená antena
vecina Oplu ma stejny Pruty (anteny). takze si myslim ze je jedno jaky si koupis proste prijd do opla a rekni ze bys potreboval antenu (prut) na Astru G
a je to 

ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
-
- Kontaktovat uživatele:
Astra má dva druhy závitů..... myslím že 4 a 5 mm ... tak na to bacha, jinak je to jedno jaký prut..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Protože jsem ze stejného města tak už mám taky tuto zkušenost . Mě jakýsi deviant který po Havířově krade antény už připravil o tři. V oplu prý nová vyjde na 700kč. já mám obyčejnou za 100.- a nějaký rozdíl sem nezaznamenal. Nakonec kupovat pokaždé origo by se dost prodražilo. Antény kupuju naproti finančáku v autodílech.
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.
Prut antény kup ten, co má kolem dokola omotaný ten drát. Takovou tu hladkou mrchu nekupuj.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
mel sem podobnej proeblem ale trozku jinej ten ze kdyz sem pucil nekumu auto a on snim jel do micky tak ji zapomel sundat
no co se dejou horsi veci
ale kupoval sem takovej set (mala antenka + 3 redukce ) stalo to asi 80korun a nestezuju si na signal
myslim ze sme to kupoval v globusu

FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa
( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru
+ 2x garfild za oknem 

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru

A taky si kup tu s tím mosazným závitem ta s tou hliníkovou mrchou ti tam zatuhne a když by si jí někde urazil, tak budeš sundavat celou anténí základnu, aby si jí dostal ven, to mám z vlastní zkušenosti 

Mobil : 602318645
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
ti jí dám klído za poštu,nebo na srazu,pokud chceš origo prut na ryby od hopla,válí se mi v garáži! 

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Psychopath
- Kontaktovat uživatele:
hmm. chci se jeset zeptat.. co takove ty male anteny ve tvaru ploutve atd.. mohlo by to na astre byt? pokud ano, je to slozite nasadit?
Per aspera ad ASTRA G
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
být by to mohlo, ale nebude to moc hrát
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, je to pětka, zajdi do každýho druhýho elektra neho autohify či vrakoviště a řekni že chceš prut na anténu s pětkovým závitemFrydex píše:Astra má dva druhy závitů..... myslím že 4 a 5 mm ... tak na to bacha, jinak je to jedno jaký prut..

Jak píše Apik, tak ta je nejlepší a za pár kaček a nebo si kup nějakou tuningovou

Astra má v anténě ostřikovač. Tak by se to musel nějak upravit, aby byl i v ,,ploutvi"Psychopath píše:hmm. chci se jeset zeptat.. co takove ty male anteny ve tvaru ploutve atd.. mohlo by to na astre byt? pokud ano, je to slozite nasadit?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981