. Myslim ze na tuto akci mnoho lidi dlouho nezapomene
   . Uz se taky nemohu dockat, tak budu jen doufat, ze najdu ten spravny roh toho parkoviste
 . Uz se taky nemohu dockat, tak budu jen doufat, ze najdu ten spravny roh toho parkoviste   

.
 . 

.
 . 
  , ale pak si vždy stačí nalistovat poslední 1-2 stránky a určitě na to ten dotyčný narazí
 , ale pak si vždy stačí nalistovat poslední 1-2 stránky a určitě na to ten dotyčný narazí   

O nás
 O nás 

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

Jo to by bylo nejlepsi....ale chce to poradnej fix..ja vim ze o tohle se uz jednou pokousel Def a ten napis jaksi nebyl videtFrydex píše:Lidi Lidi, to bude akcička.... se těším jak malý Jarda...
Tak mě napadlo, že by nebylo od věci, kdyby byl na parkovišti někdo povolaný, kdo by vždycky na každé auto napsal, takovým tím (mýdlovým) fixem na okno, nick dotyčného, komu auto patří, protože ne všechny auta si tady všichni pamatujou a znají, tak by to bylo good. Malým písmem dorohu čelního okna...
 mozna by Roman STI poradil jaky oni maji fix kdyz poradaji srazy
 mozna by Roman STI poradil jaky oni maji fix kdyz poradaji srazy 

a kdo ještě neviděl,mám svůj nick na 5 dveřích
  a kdo ještě neviděl,mám svůj nick na 5 dveřích  
 já to pak vozim popsaný ještě půl roku
 já to pak vozim popsaný ještě půl roku  
 Moje auto snad taky kazdej pozna, predni mrizku v modre barve vozu snad nikdo nema a kor kombika
 Moje auto snad taky kazdej pozna, predni mrizku v modre barve vozu snad nikdo nema a kor kombika 
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |