lenže origo OPC sú 5x110 a ja mám 4x100YANEK píše:kolečka pěkný možná by bylo hezčí sehnat origo opc ale tyhle sou dost podobná tak sem zvědavej jak jí budou slušet

lenže origo OPC sú 5x110 a ja mám 4x100YANEK píše:kolečka pěkný možná by bylo hezčí sehnat origo opc ale tyhle sou dost podobná tak sem zvědavej jak jí budou slušet
manli2 píše:ale neboj... on to zvládne...-LJ- píše:Aby to pak jelo ze 17 tkamaja bych tam dal max 16
zadnej tahoun to neni co si budem povidat
Dj.radim píše:Vypadá to dobře Padre!Jsem zvědavý na kompletní výtvor.Co ty odrazky na dveřích?Vidím,že si je sundal.Jak vypadá lak pod nima?Potom nahod fotky!
už to je komplet nahodenelukaskpd píše:nahod to uz komplet
Berry píše:Ahoj, krása. Opakovat že OPC je to nejhezčí co se na Astru dá dát nemá smysl
Prosím tě, budu teď řešit neony pod auto v kombinaci s OPC nárazníky. Nechci ale aby byly neony vidět okem. Jen záře z nich. Jestli mi rozumíš.
Ale problém bude asi vepředu. Je tam nárazník a potom ten mezikus mezi nárazníkem a rámem motoru v jedné rovině.
Ty jsi to přidělal na ten mezikus, nebo to budeš řešit jinak?
Zajímalo by mě, jak to bude vypadat v noci. Jestli je to třeba natolik pod autem, že ten neone není vidět.
Když budeš mít chvilku, nafoť to prosím.
Díky kolego
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |