už se těšíém ... pokud bude jako dnes tak to bude vážně "žřádlo"
 už se těšíém ... pokud bude jako dnes tak to bude vážně "žřádlo"   Včera mi přisli novy letnaky tak o viku na chajde přezuju kola na letni abych je mohl nechat v tydnu nahodit na kola. Uz se tesim
 Včera mi přisli novy letnaky tak o viku na chajde přezuju kola na letni abych je mohl nechat v tydnu nahodit na kola. Uz se tesim  ted uz bude snad dobre
 ted uz bude snad dobre  
 už se těšíém ... pokud bude jako dnes tak to bude vážně "žřádlo"
 už se těšíém ... pokud bude jako dnes tak to bude vážně "žřádlo"   Včera mi přisli novy letnaky tak o viku na chajde přezuju kola na letni abych je mohl nechat v tydnu nahodit na kola. Uz se tesim
 Včera mi přisli novy letnaky tak o viku na chajde přezuju kola na letni abych je mohl nechat v tydnu nahodit na kola. Uz se tesim  ted uz bude snad dobre
 ted uz bude snad dobre  
Nesnáším, když mi někdo šlape na prahyMiguello píše:a tam stáť bude on (Defender ???)
na prahu...

AKTUALIZACE SEZNAMU
   AKTUALIZACE SEZNAMU    
  upravena níže
 upravena níže    

ještě že do restaurace nejedem tam zase bude nahulíno
 ještě že do restaurace nejedem tam zase bude nahulíno  

....a v álejích nablito.....YANEK píše:ještě že do restaurace nejedem tam zase bude nahulíno
Trdlo píše:Yanku, proč nejedeš? Vždyť Ti Zdenek nabídl tak krásnou možnost na ubytování, přebalování... Ve středu jsem se s ním o tom bavil...
 kurnik tady se nic neutají
 kurnik tady se nic neutají   

Na parkování do míst, kde je to opravdu jen tak tak, existuje jednoduchý návod ( když jedeš sám a nikdo okolo nejde )Miguello píše:Já vím že to jde i bez toho, ale nezabije mě toA když parkuješ do míst, kde máš na každé straně pár centimetrů, tak se to hodí (a hlavně když někomu půjčíš auto, třeba ženě..)..
 Ale ten tady rozepisovat nebudu
 Ale ten tady rozepisovat nebudu  ... Jinak na ten pípák bacha, byl jsem svědkem jak mladší paní ( 25-30let ) jezdila v stříbrné octávii combi a parkování ji moc nešlo, tak si koupila tento couvací systém, ale asi ji nikdo neřekl že i pípá
 ... Jinak na ten pípák bacha, byl jsem svědkem jak mladší paní ( 25-30let ) jezdila v stříbrné octávii combi a parkování ji moc nešlo, tak si koupila tento couvací systém, ale asi ji nikdo neřekl že i pípá  Jakmile začal pípat, tak bylo vymalováno
 Jakmile začal pípat, tak bylo vymalováno   2 auta s kouskem ulomeného nárazníku, včetně jejího... Se pravděpodobně lekla
  2 auta s kouskem ulomeného nárazníku, včetně jejího... Se pravděpodobně lekla 
 AKTUALIZACE SEZNAMU
   AKTUALIZACE SEZNAMU    

) má placeno
 ) má placeno   ) v 39 vozidlech
 ) v 39 vozidlech   

a to bude teprve paráda
 a to bude teprve paráda  
 na raut nepojedu, takže nejspíš po srazku na parkovišti se tam vydám
 na raut nepojedu, takže nejspíš po srazku na parkovišti se tam vydám  

Jj ja vim,ze jsou na rautik(Defender píše:Gabe ty Astrule co jsou v seznamu, to je jen na raut, počítám že na parkovišti v Letňanech nás bude cca. o 30% víc, takže tak skoro 60 kusů od Opelaa to bude teprve paráda
 ) ,ale vzdycky pocitam radsi s "nejhorsim",takze minimalne 40 je jistejch
 ) ,ale vzdycky pocitam radsi s "nejhorsim",takze minimalne 40 je jistejch  

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |