Máte někdo PAYPAL ? Prosím rady

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
adam09
Kontaktovat uživatele:

Máte někdo PAYPAL ? Prosím rady

Příspěvek od adam09 »

Zdravím.
Chci se poptat ohledně PAYPAL.
Už sem zaregistrovaný.
Jak se provádí platba ? A jak se dávají peníze na paypal.
Díky za rady

EDIT: tak jsem prohledaval net ale vysvetleni po lopate jsem nenasel. byl bych kdyby se ozval nekdo kdo tomu trochu rozumi a plati pomoci toho . Diky 8)
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Reklama

Arwy

Re: Máte někdo PAYPAL ? Prosím rady

Příspěvek od Arwy »

Ja cez PayPal platím len v e-schopoch, ale mám taký dojem, že keď sa prihlásiš na svoj účet, tak je tam položka "pošli peniaze".Tam vyplň príslušný formulár a je to. Peniaze si PayPal potom stiahne z Tvojho účtu. Myslím že k identifikácií osoby ktorej chceš poslať peniaze sa používa jej emailová adresa na ktorú má registrovaný účet v PayPale.

A ešte som zabudol, účet nestačí mať zaregistrovaný, ale musí byť aj aktivovaný - PayPal si stiahne nejakú malú čiastku, ktorú Ti pri nasledujúcej (nasledujúcich - mne ju vrátili až pri platbe cca 300 EUR) platbe vráti.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

Já PayPal používám taky. Mám tak zaevidovanou kartu, to mi přijde jako nejlepší možnost. Pak když něco kupuješ, stáhnou si to z účtu sami. Bez poplatku. Karta ale musí být embosovaná.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

nemusí, používám klasickou studentskou visa electron, která embossovaná není a funguje to

jedinné co opravdu musí karta mít je povolené zabezpečené internetové platby - moje to standartně neměla (limit 0Kč), po infolince jsem ji za pět minut aktivoval a limit navýšil - zadarmo, bez problémů
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Chci se zeptat,tak uz konecne mi to vzalo kartu.
Ted mi ma prijit nejake cislo , bude napsane ve vypisu, kamto cislo zapisu ? Pokud mozno kam ho presneji zapisu :)
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

Je tam aktivace karty. Mi to přišlo na účet během pár vteřin, jak si stáhnou částku, tak ti jí hned vrátí a je tam napsaný i ten kod, který zadáš po přihlášení paypal, někde v activated card, nebo tak něco, už přesně nevím kde to je...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Odpovědět