Paul píše:beerTrdlo píše:Za práci berem naturálie,ne peníze.Tak hluboko jsme ještě neklesli, nechat si od kolegů a navíc na srazu platit.
Nebo chleba s řízkem

Paul píše:beerTrdlo píše:Za práci berem naturálie,ne peníze.Tak hluboko jsme ještě neklesli, nechat si od kolegů a navíc na srazu platit.

AKTUALIZACE SEZNAMU
   AKTUALIZACE SEZNAMU    

) má placeno
 ) má placeno   ) v 37 vozidlech
 ) v 37 vozidlech   

.
 .Tak to se připrav na mé pitomé dotazy a očumování, po opravě nárazníku se na senzory taky chystám, i když nic složitého to zřejmě nebude (spíš budu zvědavý jak sis uklidil kablíkyAstra - R@SAG píše:...astra dostane ruční vosk a parkovací senzory...
 )
) Každý si udělá auto tak, jak sám chce a k tomu mu dopomáhej bůh
 Každý si udělá auto tak, jak sám chce a k tomu mu dopomáhej bůh 
 A když parkuješ do míst, kde máš na každé straně pár centimetrů, tak se to hodí (a hlavně když někomu půjčíš auto, třeba ženě..)..
  A když parkuješ do míst, kde máš na každé straně pár centimetrů, tak se to hodí (a hlavně když někomu půjčíš auto, třeba ženě..).. Aspoň pak nemůžu nikomu nadávat, že něco zničil
 Aspoň pak nemůžu nikomu nadávat, že něco zničil  

já myslel, že to píská jenom při zařazené zpátečce??joelproduction píše:...mě by štvalo to pípání pořád... ono to pípá, i když jde někdo těsně kolem auta.......

mě to teda nenadchlo
 mě to teda nenadchlo 

....ale jen mooožná...ale kdyby to plašilo opilce nebo jinou zvěř, tak bych do toho šel určitě
 ....ale jen mooožná...ale kdyby to plašilo opilce nebo jinou zvěř, tak bych do toho šel určitě 
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |