Pronájem Garáže
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pronájem Garáže
Osobne bych ty prachy daval na stranu a pak pridal nakej litr a koupil garaz vlastni nez platit tolik, ja bych vic jak 500 nedal.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
To by sporil roky..u nas idu garaze po cca 6500€
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
to je dost teda u nas od 50t az do 120 tak plus minus. ale nez dat kilo za garaz to si radsi koupim novy auto.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Třeba u nás vyjde garáž na 120 tis. a to není žádná krása. Tu samou jak mám já kupoval soused a 160 tis. Takže šetřit nějakých deset a víc let... Navíc kdo ví co za tu dobu bude. Sice pronájmem cpu peníze někomu cizímu, ale na vlastní nemám.
Presne tak...ja osobne by som nedal okolo 200000 Sk za obyc garaz. Preto parkujem pred domom.Aj ked mat garaz je velmo dobra vec. Len s tym parkovanim pred domom to je obcas problem. Kolko krat musim ist na vedlajsiu ulicu zaparkovat.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Teda kluci vy s tím naděláte
, já parkuju cca. 500 m od baráku, taky třeba ob 2 bloky
Apíku pokud je ulice klidná, neprůjezdná a nemáš špatný zkušenosti se sousedským parkováním a zároveň bys nemohl v garáži na autě kdykoli cokoli dělat, tak je to špatná investice.
Ale zase já platím za parkování na ulici 7 stovek ročně a tak 1-2 za 3 měsíce vždy najdu na autě něco, co by tam nemělo být
a to nepočítám nákupní centa 

Apíku pokud je ulice klidná, neprůjezdná a nemáš špatný zkušenosti se sousedským parkováním a zároveň bys nemohl v garáži na autě kdykoli cokoli dělat, tak je to špatná investice.
Ale zase já platím za parkování na ulici 7 stovek ročně a tak 1-2 za 3 měsíce vždy najdu na autě něco, co by tam nemělo být

Mobil : 602318645
Defe, ty mi mluvíš z duše. Přesně tohle jen jinak formulováný jsem mu psal ráno na icq... 

END