milosh píše:Pokud chcete moderovat toto forum, nebo jen nejakou sekci, budu rad kdyz se prihlasite, prece to na Yankovi nenechame vse
Piste prosim SZ (soukroma zprava) o jakou sekci byste meli eventuelne zajem, myslim ze 2-3 moderatori na sekci budou ok, i kdyz v pokecu nekdy ani 4 nestaci
Mike.S: Jenomže takto to fungovalo kdysi Alespoň tedy z moji zkušenosti za ty tři roky, co tady jsem a co jsem se o tom dozvěděl od pár nejmenovaných lidí
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Nebudu to tady rozmazávat, jsou to jen moje zkušnosti, které se bohužel potvrdili
A abych Tě trochu ujistil, tak např. Radoš je na tom ještě dobře, já se za ty 2 roky ( + rok jsem tomu nechal čas ) nedočkal ani odpovědi, čili patřím do třetí skupiny lidí Pak také vím o někom, kdo požádal o moderování jedné sekce a hned dostal všechny Tak snad Ti toto bude stačit
Jak jsem ale psal na začátku Nechci být šťoural a pokusy o tuto funkci jsem vzdal, doprošovat se opravdu nebudu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
A to se používá nejčastěji, takže většina příspěvků je i díky Tobě