Ostřik světel rozdíl??
Ostřik světel rozdíl??
Zdravím všechny je zozdíl v ostřikovačích světel jestli jsou z opc a nebo standard verze??Popřipadě jak vypadaji a kde se dají sehnat??
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ostřik světel rozdíl??
sehnat s velkou klikou na vrakáči a nebo OPEL 

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Opc su mensie tusim
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
V Oplu je to nejjednodušší a nestojí zas tak moc...
Jinak je rozdíl na normální a coupe nárazník, pak jsou zmíněné OPC ostřiky - ty mají sundavací krytku a ta se dá případně přibrousit na požadovný tvar... jelikož je OPC nárazník jiný jsou pak OPC ostřiky u normálního/coupe nárazníku níž (jde nastavit)...
Jinak je rozdíl na normální a coupe nárazník, pak jsou zmíněné OPC ostřiky - ty mají sundavací krytku a ta se dá případně přibrousit na požadovný tvar... jelikož je OPC nárazník jiný jsou pak OPC ostřiky u normálního/coupe nárazníku níž (jde nastavit)...
Nechce se mi dát 1000 za ostřiky když to same mě stal narazník na vrakači ale musím ty dirky nějak zadělat tak to zužitkuji když už 

tak to nech radši zaslepit nebo zavařit, protože na dodělání funkčních ostřiků ti teda ještě hodně věcí chybí (nádržka,čerpadlo,relé,atd.).... pokud teda nechceš ty trysky jako záslepku...lotuse píše:Nechce se mi dát 1000 za ostřiky když to same mě stal narazník na vrakači ale musím ty dirky nějak zadělat tak to zužitkuji když už
To zase tak do detailu řešit nebudu rozdvojím jen hadičku co ostřikuje zadní sklo a tradáá ostřiknu zadek i světla a hotoveZ22SE píše:tak to nech radši zaslepit nebo zavařit, protože na dodělání funkčních ostřiků ti teda ještě hodně věcí chybí (nádržka,čerpadlo,relé,atd.).... pokud teda nechceš ty trysky jako záslepku...lotuse píše:Nechce se mi dát 1000 za ostřiky když to same mě stal narazník na vrakači ale musím ty dirky nějak zadělat tak to zužitkuji když už

no bohužel čerpadlo na ostřik oken má trochu jiný tlak - na světla to bude spíš symbolické pokropení než mytí tlakem vody 

- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
ale funkčníZ22SE píše:no bohužel čerpadlo na ostřik oken má trochu jiný tlak - na světla to bude spíš symbolické pokropení než mytí tlakem vody

a jak to bude funkční když to nic neumejegenius0011 píše:ale funkčníZ22SE píše:no bohužel čerpadlo na ostřik oken má trochu jiný tlak - na světla to bude spíš symbolické pokropení než mytí tlakem vodytaky to mám takto v plánu ale až někdy

Však to je jen dočasne řešení jen aby to vypadalo a trochu fungovalo než se zbytek pozhání jsem hlavně+ rád že od toho střetu se srncem už zase jezdím sice dvoubarevně ale jezdím
No jestli se mi zadaří xenony, tak to takhle mám v plánu taky, hlavně kvůli poldům 

Mobil : 602318645
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
já jezdím dvoubarevně už 2roky po srnělotuse píše:Však to je jen dočasne řešení jen aby to vypadalo a trochu fungovalo než se zbytek pozhání jsem hlavně+ rád že od toho střetu se srncem už zase jezdím sice dvoubarevně ale jezdím
vysolo tlaký motorek funglovka se dý koupit za 700,- ze škoda superb. Jsou stejné jak u opla a opel chce 1700.
http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/au ... -r-02.html
http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/au ... -r-02.html
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.