Na takom zánovnom aute?..Frydex píše:Mi dneska na Fazolu vyfuklo těsnění pod hlavou... vaří, pára z výfuku, tak je to jasné...Zas je na neděli co robit..

Na takom zánovnom aute?..Frydex píše:Mi dneska na Fazolu vyfuklo těsnění pod hlavou... vaří, pára z výfuku, tak je to jasné...Zas je na neděli co robit..
Fanůš asi nebyl zvyklý, že mu někdo zatápěl pod kotlem, co?Frydex píše:Mi dneska na Fazolu vyfuklo těsnění pod hlavou... vaří, pára z výfuku, tak je to jasné...Zas je na neděli co robit..
Zhasni světla, budou blikat všichni.milosh píše:Dnes jedu do Prahy kdo me potka at blikne
No to si piš.... jezdil jen sporadicky... 2x za rok na hřbitov a z5. Jsem mu dal kapky, tak to nevydržel...Luboš X17DTL píše:Fanůš asi nebyl zvyklý, že mu někdo zatápěl pod kotlem, co?
astra si to nastavila samaRadoš 92 píše:Nezapoměňte si nařídit čas o hodinu dopředu, dnes, z 2h --------> na 3h!!!! Budeme o hodinu méně spát, takže já mizím, dobrou!
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |