Život je krátkej!!!

Co se jinam nehodí pište sem
monderka1
Kontaktovat uživatele:

Re: Život je krátkej!!!

Příspěvek od monderka1 »

Dekuju Samothe, vazim si toho, vim co si taky prozil.Dekuju
1,6 8V r.v. 10/98 - je to dravec !!!
https://www.astra-g.cz/galerie/etien/
Reklama

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

tak tohle moc dobře znám jaký to je když vám ve 23 řeknou máte rakovinu
svůj boj sem si vyhrál 8 krát chemoterapie dodneška kontroly na onkologii a strach kdy se vrátí kor když kolem mně hodně známejch na tu bestii umřelo :(
takže je fakt nevíme dne ani hodiny
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Nelze jinak, než souhlasit s ostatními... Je to smutná událost, kterých není na světe zrovna málo. Co se týká operace, tak každá operace je vážná, ikdyž je to prkotina. A ač to tak nevypadá na fóru ( dle chování ), i já jsem jedním z těch, kteří si museli vybrat, zda zvolit operaci s dost velikým rizikem a nebo žít z dne na den a doufat, že zde vydržím s Vámi dlouho :(

Život je pech, proto si máme užívat každý den co nejvíce to jde. Bohužel i to slovo NEJVÍCE má svoji hranici a navíc při dnešním stresu ( strach ze ztráty práce, riziko potkáte vola na silnici, potkání únosce dětí apod... ) si moc užívat nejde :(

To nejcenější je, když Vám někdo podá pomocnou ruku v nouzi. Stejně jako to teď správně udělal monderka1 té ''již" opuštěné dámě :|
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

monderka1 píše:Dekuju Samothe, vazim si toho, vim co si taky prozil.Dekuju
není zač ,život je krutej,ale člověk se s tím holt musí smířit a žít dál,ale nikdy nezapomenu to se prostě nedá,rozhodně správná parta kamarádů vás z toho dostane tak jak mě a mého kamaráda
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

Taky soucítím....
Můj nejlepší kamarád měl problémy s očima od narození,postupem času se to zhoršovalo a viděl jen na blízko a dálku jakštakš,přítelkyně ho přemluvila na operaci do prahy,tak se tam vydal,,vykuchali mu tam oči" a apo čase mu zas vrátily čočky zpět umělé,celý proces trval asi skoro rok,samé kontroly,bolesti,ale už je to naštěstí v poho,jen co mě zamrzelo,že ta přítelkyně co ho do toho navnadila,tak místo toho,aby ho držela v kryzích,tak se na něj vykašlala,tomu říkám taky krutost!
Já málem 16 května 2008 taky umřel,aspon mi to říkali doktoři,vlítl jsem do trolejbusu na dachlu viz muj topic,nemít takovou přítelkyni co mám,asi by to pro mě bylo velice těžký,vracet se do normálního života(inv.vozík,berle,ortézy,rehabilitace,operace,nemocnice)
Minulí rok mi zemřel kolega z práce,přesně na silvestra se zabil 1h před půlnocí(26let)zůstala jen manželka!
V létě zas dobrá kamarádka,když jela za přítelem do Tachova,tak nějakej nákladák skur.enej tam zanechal několik kilometrů dlouhou olejovou skvrnu,jela do zatáčky a dostala smyk a vlítla pod mix,na místě mrtvá (22let)!
Proč vždy,když člověk dostane smyk nebo bůhví co,tak tam je bud auto v protisměru,nebo strom,svodila atd,pak umíraj zbytečne dobří lidé,pokud si za to nemohou sami rychlo a bezohlednou jízdou???! :cry:
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
monderka1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monderka1 »

TAk jsem se dneska vratil ze sluzebky a zjistil, ze zitra je pohreb uzavreny jen pro rodinu.Tak snad dojde klidu a pokoje.

Moc dekuji vsem za podporu!!!!

A tohle tema muzete smazat.Ted uz se s tim jen musim naucit zit :-(
1,6 8V r.v. 10/98 - je to dravec !!!
https://www.astra-g.cz/galerie/etien/
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

drž se, časem bude líp

LOCK
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Zamčeno