Život je krátkej!!!
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Život je krátkej!!!
Vcera v poledne mi umrel kamarad pri operaci aorty srdce v Ikemu.Doktori mu rekli, ze bud muze zustat jak je a zit cca nakej rok a nebo se nechat operovat a zit dlouho.Vybral si operaci s rizikem.Vybral si , ze bude bojovat za sebe a svoji lasku.Nedostal sanci se ani probudit.Po 17ti hodinach na sale umrel.
Bylo mu tricet,Lepsiho a hodnejsiho cloveka jsem neznal.Dva roky jsem s nim bydlel. Pred dvema mesici si koupil byt a nastehoval se tam se svoji zivotni laskou , o kterou bojoval vic jak rok.
Zamyslete se nad malichernostma, kteryma si kratime zivot a ZIJTE!!! Protoze ten zivot je zku-ne KRATKEJ!!!!!!!
Bylo mu tricet,Lepsiho a hodnejsiho cloveka jsem neznal.Dva roky jsem s nim bydlel. Pred dvema mesici si koupil byt a nastehoval se tam se svoji zivotni laskou , o kterou bojoval vic jak rok.
Zamyslete se nad malichernostma, kteryma si kratime zivot a ZIJTE!!! Protoze ten zivot je zku-ne KRATKEJ!!!!!!!
- Reklama
Re: Život je krátkej!!!
Nechci aby to vyznělo cynicky, ale nelze dodat než AMEN.
Svatá pravda, co píšeš a je mi líto tvého kamaráda.
Leč ber to tak, že to byla jeho volba, jeho šance a určitě věděl, jaké riziko s sebou ta operace přináší...
Svatá pravda, co píšeš a je mi líto tvého kamaráda.

END
Mě zemřela před 14 dny kamarádka na rakovinu a nedostala ani šanci na výběr. Super krásná žena která vedla zdravý životní styl. Nekouřila, nepila, sportovala. Nevim jak to ti pánbíčkáři myslí, ale podle mě žádná boží spravedlnost neni. Je mi líto tvého kamaráda a máš pravdu s tím, že život je krátký a má se žít naplno.
Nejhorší je bezmoc. Drž se!
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Upřímnou soustrast. Drž se!
Osud je krutý.
V tomto týdnu,dokonce ve stejný den odvezla rychlá mého bývalého parťáka přímo z práce (epileptický záchvat,nikdy mu nic nebylo ale už je v poho),druhému kolegovi zemřela žena,a třetímu se oběsil 13-letý syn-nechápu proč,jsou to super lidi.
Tvého kamaráda je mi taky líto,měl toho hodně před sebou.Drž se
V tomto týdnu,dokonce ve stejný den odvezla rychlá mého bývalého parťáka přímo z práce (epileptický záchvat,nikdy mu nic nebylo ale už je v poho),druhému kolegovi zemřela žena,a třetímu se oběsil 13-letý syn-nechápu proč,jsou to super lidi.

Tvého kamaráda je mi taky líto,měl toho hodně před sebou.Drž se
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
a ted bys měl jako kamarád podat pomocnou ruku lasce za kterou se rozhodl bojovat....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Uz se stalo, to je samozrejmost.
Drž se chlape.Takovéto věci nejsou fakt nijak příjemné a člověk se s nimi vyrovnává dost blbě.Život není peříčko a ten nahoře,jestli tam nějaký je nám ho vůbec nezpříjemňuje a neulehčuje.Na pohřbu to pak chce dost síly,aby se člověk nerozbrečel.Buď silný a snaž se být hlavně oporou té jeho přítelkyni a snaž se jí podržet.Bude v těchto chvílích potřebovat dost lidí kolem sebe,co jí podrží v chvílích,kdy jí bude úplně nejhůř
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Nedávno to boli 2 roky, čo takto dobojoval môj kamarát zo zku*venou rakovinou. Z láskou sa zobrali pol roka predtým, aj keď vedeli ako to môže dopadnúť. Bojím sa, že takého človeka už nestretnem...
Cítim s tebou.
Cítim s tebou.
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju chlapi,omlouvam se , ze sem to sem napsal,ale nejak sem mel pocit, ze muzu.
Je to peklo, minulej rok v unoru jsme pohrbili taky kamarada a za rok se stane tohle. A to sem se ted dozvedel, ze ta holka v 21 byla tehotna s borcem, kterej se zabil v aute.Takze to zaziva podruhe. Ani nevime jak ji pomoct,je to strasne tezky.Jestli existuje nejakej Buh tak to musi byt peknej hajzl!!!!
Je to peklo, minulej rok v unoru jsme pohrbili taky kamarada a za rok se stane tohle. A to sem se ted dozvedel, ze ta holka v 21 byla tehotna s borcem, kterej se zabil v aute.Takze to zaziva podruhe. Ani nevime jak ji pomoct,je to strasne tezky.Jestli existuje nejakej Buh tak to musi byt peknej hajzl!!!!
Myslím si, že se nemáš za co omlouvat. Musí to být pro Tebe hodně těžké i složité. Drž se a buď silný. Ta holka (a nejen ona) určitě bude potřebovat VELKOU oporu.
tak to je mi líto
dokážu si živě představit jak ti teď je,buď jí velkou oporou a snaž se jí dostat co nejvíc mezi lidi a nechat ji přijít na jiné myšlenky chuděra to nemá v životě moc lehké když přijde už podruhé o svůj protějšek
držte se oba ...