Tak jsem prelouskal vsech 12 stranek a nemuzu napsat jinak nez ze za nas na 100% dorazime oba, tohle si nemuzeme nechat ujit, a mam takovy mensi tip na treba sobotu.. co takhle vylet cca 20km k nam do vineho sklipka? Myslim tim hlavne pro treba cechacky a ty co jsou z daleka a ne kazdy treba mel uz tu moznost se kouknout... a asi urcite ne vsichni to by se tam asi neveslo... no je to jen napad k diskuzi. Jinak berte plavky prehrada je suprovni, snad bude jeste teplo, a jak vidim letosni zim jeste na dlouho tak doufam ze si to leto taky protahne takze to bude urcite super.
PS: Podle fotek jsem si rikal ze mi to je nejake povedome, a pak me to trklo, vzdyt kousek od toho mame chatu a chodime kolem toho tabora na hriby... jak je ten svet maly fakt ze jo
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Pro Frydexe: kua ty tu mas ale slovo, jako jediny jsi rekl ze Hacka nee, a hned takova hadka a zbrojeni no dobre jsem se pobavil. za me Hacka kazdopadne ano, treba do zari taky vymenim... uvidime
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Sklípek u Schumáka je super, už jsem tam i spal v zimě a vína je tam mraky.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Chlapci vezmete mě ještě mezi sebe, ikdyž v záři již budu bez Opla a dojel bych něčím jiným?? vím, že se jedná o sjezd Aster, ale já se stejně budu pořád počítat mezi vás, cosi jsem tu poradil, cosi se naučil.....
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Hany píše:Chlapci vezmete mě ještě mezi sebe, ikdyž v záři již budu bez Opla a dojel bych něčím jiným?? vím, že se jedná o sjezd Aster, ale já se stejně budu pořád počítat mezi vás, cosi jsem tu poradil, cosi se naučil.....
Ne nesmíš Že váháš, přijeď třeba i na kole
Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE
No koukám, že je to tu samý zpěvák... Takže to karaoke bude
Jinak sklípek nebude třeba, vína tu bude dostatek... (kvalitního z nedalekého vinařství..), slivovice taky a piva jakbysmet...jen upozorňuju předem, že jiný alkohol už tu asi nebude...je to jedna z posledních akcí u mě, tak si nebudu na zimu dělat zásobu fernetu, vodky nebo jiných nesmyslů....
Na tu vizitku jsem si vzpomněl, jdu si jí poslechnout....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE