Jaký motor zvolit ?
Re: Jaký motor zvolit ?
No, tak to je mi jasný, že by mě to lákalo.. Teď mám renault 19 1.8 16V , má to 135 koní a taky docela dobrý ale spotřeba taky vysoká, kolem 10 litrů.. to jsem zvyklej.. A myslím, že těch 190 koní udělá hodně, nebo aspoň mě to bude stačit.. I když taková Audi S5 ve které sem se projel párkrát taky není k zahození
Dobře, je rozhodnuto, bude to 2.0T, A má ještě někdo i zkušenosti s tímto motorem a s chipem ? Na kolik se to dá chipnout bezpečně pro motor ?

- Reklama
Tento motor má naCHIPovaný Marek na 177kw, ale nechal to upravit v Německu. Tady budeš velmi těžko hledat firmu co ti to kvalitně upraví. Coupe turbo nemůžeš srovnávat s S5 

Já to nesrovnávám, to ani nejde, pač S5 a coupe je razantní rozdíl že, nejen v tom, že S5 má 365 koní v základu, tato byla ještě teda chiplá ale.. A hlavně taky že je 4x4 .. Ale coupe mě uhranulo, prostě dokonalost sama
Ještě dotaz, za kolik se dá pořídit nějaká v dobrým stavu, najeto tak do 120tis km, 2.0T, černá a nejlépe interiér v kůži ? Vlezl bych se do 200t kč i s případným dovozem a formalitama ? Jo, díval jsem se na německý stránky i tady ale ... Vy se v tom orientujete tady tak se ptám 

To nejde říct obecně jestli by ses vlezl do 200 tisíc komplet se vším. Záleží na mnoha okolnostech - třeba jakej r.v. chceš, v jakým stavu to bude, kolik bude mít najeto + za kolik si seženeš dovoz. Tady máš odkaz a mrkni se tam na ceny (a přepočítej si to v kurzu Eura), ale je jich strašně málo kde by ses vlezl do ceny 200 tisíc i s dovozem a přihlášením 

- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem reagoval na příspěvek od m1lan, kde nechápe že salám s 2,2 má spotřebu o 0,1l vetší než on se svou 1,6koutesario píše:nejde o obsah, ale o výkon, styl jízdy, opotřebení součástí a plno jiných faktorůHribek píše:Salám se s tím rozhodně neloudá - to mi věřm1lan píše:Tú v tom popiseJazdíš len po dialniciach rychlosťou 90km/h ? Žiadne mesto ? Alebo čo
, ono mít auto s velkým obsahem neznamená mít velkou spotřebu.
Bez větších problémů s tím autem jde jezdit za sedm litrů, ale proč bych to dělal že..

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
a co tomu brání?mexxo píše:Chcem 2,2 ...

Peniažky... potrebujem ich inde.tesario píše:a co tomu brání?mexxo píše:Chcem 2,2 ...

-
- Kontaktovat uživatele:
ak chces ja ti kludne predam moju 2.2mexxo píše:Peniažky... potrebujem ich inde.tesario píše:a co tomu brání?mexxo píše:Chcem 2,2 ...

Keby už, tak 3dv.HB, alebo caravana. Chcel by som "vlka v rouše beránčím"...

-
- Kontaktovat uživatele:
mexxo píše:Keby už, tak 3dv.HB, alebo caravana. Chcel by som "vlka v rouše beránčím"...![]()
3dv. HB a kombajny sa mi nezdaju ze by sa robili s 2.2
-
- Kontaktovat uživatele:
to su mi novinky
fakt ze to pocujem 1 krat

fakt ze to pocujem 1 krat
zdarec chlapi..já bych radši zvolil 2.2 16V. právě tam jdeo to turbo. jestli odejde turbo tak máte probléém. já mám 2.2 16V a i když mám teď menší poruchu tak jsem s tím maximálně spokojenej. Ale chápu vás motor s turbem...to je jízda