Zadní světla

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Oplíček

Zadní světla

Příspěvek od Oplíček »

Tak jsem si chtěl koupit od jednoho člena na foru zadní světla,ale on mi je doslova přímo před nosem prodal.Hledal jsem to na netu,jestli se nenajde nějaká firma,co by to dělala,ale marně.Pomůžete mi?Předem děkuji.Zde je foto.
Přílohy
Obraz104.jpg
Obraz104.jpg (7.67 KiB) Zobrazeno 2044 x
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Reklama

pepik
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D

Re: Zadní světla

Příspěvek od pepik »

videl bych to zajit si do barva laky a za kilco koupit zatmavovaci sprej a dat tam trosicku vic vrstev a bude to takovyhle a mozna i vic tmavsi
delal sem si to na motorce a bylo to uplne cerny ale krasne presto vsechno slo videt na astraazi sem to uz take delal decetne mlhovky a blinkry :) :)
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Oplíček

Příspěvek od Oplíček »

Koukal jsem se na tuto stránku,ale není to ono.Jinak světla podle toho kluka,co je prodával neměly být nijak nastříkané a měly mít v sobě nějaké krystaly,co prý úžasně svítí na sluníčku.Já su takový hlupák :cry: mohl jsem mít úžasné světla :cry: a mám prd :cry:
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Hafronek

Příspěvek od Hafronek »

nazdar chlapi to nejsou ty světla,ale hodně podobná,na sluníčku krásně krystalové se leskly a ten tmavej plast,jako by byl najednou krásně čirej,mám je z ebay shopu
brhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brhy »

Hafronek píše:nazdar chlapi to nejsou ty světla,ale hodně podobná,na sluníčku krásně krystalové se leskly a ten tmavej plast,jako by byl najednou krásně čirej,mám je z ebay shopu

tak sa mi zda ze su to irmscher alebo hella daj si www.dtstuning.de a tam si kukni pod svetlami a astra G zadne lampy je tam od vyrobcov skoro vsetkych takze ich tam urcite najdes :wink:
Odpovědět