Podle počasíkabrioletak píše:tak ještě nevím zda dorazím a také s čím,uvidím zítraSkuti píše:Tak to bys v tu neděli mohl dorazit astrou ne?

Podle počasíkabrioletak píše:tak ještě nevím zda dorazím a také s čím,uvidím zítraSkuti píše:Tak to bys v tu neděli mohl dorazit astrou ne?

Luboš X17DTL píše:Podle počasíkabrioletak píše:tak ještě nevím zda dorazím a také s čím,uvidím zítraSkuti píše:Tak to bys v tu neděli mohl dorazit astrou ne?

jsme dva - jednou černý a jednou zlatý. Na srazu se kouknu konečně na tvou astru.
  jsme dva - jednou černý a jednou zlatý. Na srazu se kouknu konečně na tvou astru.  .
 . také rád mrknu na ty vaše skvosty.i na to společné focení.přectavuji si,že by byla pěkna fotka aut vedle sebe stojící tak,že by opisovaly celou kružnici.ale tahle pozice by se musela fotit tak nějak ze vzduchu
 také rád mrknu na ty vaše skvosty.i na to společné focení.přectavuji si,že by byla pěkna fotka aut vedle sebe stojící tak,že by opisovaly celou kružnici.ale tahle pozice by se musela fotit tak nějak ze vzduchu   ale setkani coupátek na jednom místě to bude pohled
 ale setkani coupátek na jednom místě to bude pohled   už se těším.
 už se těším. 
 mě to čeká taky, ale jen co bude přijatelnější počasí a zároveň s autem
 mě to čeká taky, ale jen co bude přijatelnější počasí a zároveň s autem
tak co se týče zimních tak to me čeká také,ale až se oteplí a nasadím letní.už se nemůžu na to dočkat na slunečné výkendové výlety.AstraMan píše:Pěkná práce, také se chystám na pročištění letních a zimních... Jarová voda jaksi nestačí, hlavně na těch zimních
 ja to umívám šamponem na auto.když natrefím na asfaltový vlásek tak ho ručně odstraním,jak jsem měl kadetta tak jsem to občas pročistil technickým benzínem,ale to jsem měl takové propletené kola,na udržbu naročnejší,nyní jsou jen paprsky tak se při každém mytí umyjou dostatečně a asfaltové nečistoty tam tak nezaschnou.
 ja to umívám šamponem na auto.když natrefím na asfaltový vlásek tak ho ručně odstraním,jak jsem měl kadetta tak jsem to občas pročistil technickým benzínem,ale to jsem měl takové propletené kola,na udržbu naročnejší,nyní jsou jen paprsky tak se při každém mytí umyjou dostatečně a asfaltové nečistoty tam tak nezaschnou. Tam se mě to nepovedlo ani pročistit tempopastou, jarovou vodou, autošampónem... I ty paprsky vypadají trochu zašle ( jako když zmatní lak na karoserii ).
 Tam se mě to nepovedlo ani pročistit tempopastou, jarovou vodou, autošampónem... I ty paprsky vypadají trochu zašle ( jako když zmatní lak na karoserii ).
 Já takhle čistím vše,když se mi nechce leštit
 Já takhle čistím vše,když se mi nechce leštit  
 Nejdříve vyzkouším ten přípravek na disky a pak se uvidí...
 Nejdříve vyzkouším ten přípravek na disky a pak se uvidí... V nejhorším půjdou na renovace no, to si pak hodím provaz
 V nejhorším půjdou na renovace no, to si pak hodím provaz 
 ale pěkně ručně.tak co na to říkáte?
 ale pěkně ručně.tak co na to říkáte? 
   se teď stydím.. mám to zaprasený jan sv*ň ..chválím... mýt tak na to čas...budu to muset přenechat profíkům i s rozleštěním vnějšku...ale až se trochu víc oteplý...
  se teď stydím.. mám to zaprasený jan sv*ň ..chválím... mýt tak na to čas...budu to muset přenechat profíkům i s rozleštěním vnějšku...ale až se trochu víc oteplý...

Nemusíš se stydět,já nejezdím každý den tak to stejně nemám tak špinavé.woodoo píše:by se z toho dalo jístse teď stydím.. mám to zaprasený jan sv*ň ..chválím... mýt tak na to čas...budu to muset přenechat profíkům i s rozleštěním vnějšku...ale až se trochu víc oteplý...

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |