Oficialne xenony

Co se jinam nehodí pište sem
mexxo

Re: Oficialne xenony

Příspěvek od mexxo »

Shuya píše:no neviem ale ja si teiz myslim ze drviva vacsina zelenych nebude vediet o cidle a na stre ani prd, neviem asi by som si nenechal nejakym zelenym houpat autem :-/,unas v BA ma kopu ludi xenony co poznam a vidim, aj bez ostreku a zatial zevraj v poho a maju to uz nejaky piatok.
Stačí keď povie aby si vypol motor a znova naštartoval. Origo xenóny sa automaticky štelujú a je to krásne vidieť.
Reklama

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shuya »

Nuz tak asi neostava iba zohnat to automaticke naklapanie, ale nestretol som sa osobne ece ztym ze by to kontrolovali, vacinou kontroluju iba doklady popripade kolesa a tie bezne veci ....vybavu atd.
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
dimi

Příspěvek od dimi »

Já myslim, že po tom ted asi hodně půjdou, protože už se to rozšířilo až moc. A hlavně mraky lidí to cpe do obyč světel bez čočky.
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

Tak tak,to štelování po tartu je taky pravda!
Mě už kvůli světlům stavěli,že mi to prej svítí modře,říkám že mám xenony,a jeden byl hustej a on má taky astru(snad neni taky členem clubu) mi povídá,že na Astry se ještě nemontovaly,aspon ne na 98,tak mu říkám,žýe jsem to takhle koupil,světla i xen maj homologace,ostřik ani náklon je nezajímal,na to už asi nebyl dost chytrej a chtěl vědět do kdy mám technickou,řákám 14dní starou,ještě pár slov sme pronesli a jeli pryč!
Jinak tady už to má každej druhej,už to montujou i do dodávek,nákladáků i džípů ty blázni a to by poliši jen stály a kontrolovali auta s xen co jich tu je! :lol:
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
dimi

Příspěvek od dimi »

Je fakt, že včera jel proti mě Hammer s origo xenony a taky nic moc. At měl a nebo neměl regulaci, tak mě pařil přímo do obličeje a já málem vzal o svodidla. Měli by se nad tím zamyslet i samotní výrobci. Je to zvěrstvo.
dimi

Příspěvek od dimi »

Ale i když to u nás ukecáš, tak v Německu a nebo Rakousku se s tebou bavit nebudou a hlavně já bych jim ani nerozuměl a jen platil a brečel a platil. :cry:
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

u astry se ani s origo štělováním čidlem na zadní nápravě světla při zapnutí nezhoupnou nahoru dolu jako třeba u oktávky, ta to má řešený trošku složitějc, má čidla na obou nápravách

já měl v modrý astře vše dodělaný, jak ostřiky tak čidlo na nápravě, takže nebylo poznat, že to tam neni origo, vše fungovalo, i kontrolka na budíkách, takže třeba když sem zastavil v prudkym kopci a zatáh ručku tak se kontrolka rozsvítila že něco neni OK

jelikož mam v plánu kupovat astru H tak už sem si koupil origo adaptivní bixenony a taky mam v plánu zapojit vše podle originálu a dodělat ostřikovače, akorát tam to bude složitější, je tam řídící jednotka xenonu v áčkovym sloupku

neuznávám takový ty úpravy napůl...plácnout tam xenony a na štelování a ostřiky se vysrat a klepat se před každou technickou nebo policajtem, o přestavbový sadě do obyč. světla ani nemluvim, za to bych bral techničák
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

To jo no,to jsou magoři,já je nechápu,vymění si to doma,světla si ani neseštelujou,a hlavně ty koko.i si vyndavaj pokuid maj ty krytky na žárovky co tam jsou a pak je to jak elekrickej oblouk a nic nevidíš!Taky tu začlo celkem frčet xen do mlhovek!A němce jsem tu taky viděl s neofíko xen a měl je i v mlhách,jenže oni to čidlo klído mohou mít,ty na to mají a hlavně TUV jim daj ůplně na všechno skoro,ne jak u nás,nemáš předepsanej profil pneu nebo velikost kola atd. a střihej z technický!Já už párkrát byl v NDR s Astrulí a xen a ůplně v poho zatím,pak jim kdyžtak radši nechám auto na protiůčet za pokutu jaká to buce paleta!Já to mám v čočkách,a to tak neoslnuje jako klasické paraboly(to už se tu řešilo),ale taky na mě dost lidí třeba před zatáčkou či horyzontem,když se ještě nevidíme blikaj jestli nemám dálkáče!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
GibonArt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GibonArt »

Nefackujte mě, ale já to mam v origo světlech, od profíka seštelovaný a nikdo nebliká :o

Na čočky se zatím šetří... A to možná sáhnu potom po novejch Devil Eyes co mají na www.f2tuning.cz

Napřed ale pujdou kola na léto :-)
Odpovědět