Palubka -poločas rozpadu

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
milos.ka

Palubka -poločas rozpadu

Příspěvek od milos.ka »

Ahoj před týdnem jsem sednul do auta/zafira r.v.2000/.Koukám kam strkám klíček a hle .Z palubky se škebí kus plastu,druhý leží na podlaze /asi již déle je pošlapanej./Po týdnu se prasklina rozjela o min 5 cm.Prosím o vaše zkušenosti ,co stojí nová palubka ,kolik na vrakovišti,opravoval to z vás již někdo?Prosím poslat foto z demontáže/nemohu to nalézt/Díky Miloš
MK434.jpg
Zafira 1,8 r.v. 2000 stříbrná
Reklama

denny
Kontaktovat uživatele:

Re: Palubka -poločas rozpadu

Příspěvek od denny »

milos.ka píše:Ahoj před týdnem jsem sednul do auta/zafira r.v.2000/.Koukám kam strkám klíček a hle .Z palubky se škebí kus plastu,druhý leží na podlaze /asi již déle je pošlapanej./Po týdnu se prasklina rozjela o min 5 cm.Prosím o vaše zkušenosti ,co stojí nová palubka ,kolik na vrakovišti,opravoval to z vás již někdo?Prosím poslat foto z demontáže/nemohu to nalézt/Díky Miloš
MK434.jpg
Moc pěkný ,no.
Opel díl 1234150,cena 4967,- ---taky dobrý :shock:
M.erik

Příspěvek od M.erik »

Ahoj, tak cenu Ti neřeknu, ale jak jsem četl je příšerná. Zkus si dát inzerát do inzerce, nebo vrakáč. Nějaké díly myslím může sehnat i člen Vojta a má psanou nějakou slevu, jestli i palubku opravdu netuším. Já jsem ji dole měl, dával jsem rámečky přístrojů, není to tak hrozný sundat, ve zkratce takhle. Popelník pryč, povolit panel s topením, vydělat rádio, odšroubovat nějaký ten šroubek co drží ten plast palubovky, jsou tam i skryté za mřížkou větrání, pokud jde posunout volant,tak posunout, pááč mi to nešlo vydělat kvůli plastům kolem volantu a páček na blinky a stěrače tak jsem to kuchnul taky. Pak už se to vydělalo pěkně a přístrojovka šla ven jak po másle. Něco málo jsem načerpal z knížky Jak na to. Tu zde taky najdeš v .pdf. Fotky bohužel nemám. Ale když budeš tápat napiš nějak to kolektivně pořešíme. 8)
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

máš SZ
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
milos.ka

Příspěvek od milos.ka »

Dostal jsem od vás množství fotek jak demontovat palubku.Za 20min jsem ji držel v ruce./jako bych to dělal každej den 8) /Koupil jsem to nejlepší ,co měli v drogerii na plasty/od firmy CEYS asi 130 korun 1ks aplikátoru a 1ks lepidlo/.Přesto,že na sucho šli úlomky sesadit poměrně dobře, s lepidlem to stálo za p.. .Pokud by někdo řešil podobný problém,zásadně nepoužívat rychleschnoucí lepidla.To lepilo tak rychle ,že jen jsem se dotkl druhého dílu už jsem s tím nehnul.Výsledek je tedy:funkční,ale nepěkné.Proto nepřipojuji fotky.Lepidlo je určeno na lepení obtížných plastů.Dneska již vím ,že je tento díl vyroben s ABS plastu a volil bych nějaké lepidlo pomalejší.Výhodou je ,že toto lepidlo nevytvořilo v místě spoje bílé okraje.Miloš
Zafira 1,8 r.v. 2000 stříbrná
Odpovědět