Nesmysl oleje s viskozitou 30 bez problémů vydrží i zátěž do kopce s vozíkem. Pokud je pro motor takový olej předepsán tak je prostě předepsán a netřeba se jej obávat.spermin píše:ale, je dobrý, jenom si myslím že zbytečně drahý a v extrémech, např. plná zátěž do kopce a s vozíkem ho budeš muset šetřít
tak to bych nedělal, pokud jsi dosud používal polosyntetiku, tak v tom pokračuj, když začneš dávat plnou syntetiku, tak se ti může začít rozpouštět karbon a bude to dělat neplechu, kdyby jsi dosud dával plnou a přešel na polo tak by to bylo v poho, ale takhle asi eep.t píše:aaa tak na to jsem uplně zapomněl-díky za upozornění,tak mám astru g,rok výroby 1999 1,6 16v 74 kw označení motoru je X16 xEL.Najeto 115000.A do ted tam byl olej shell helix,ale 10w 40.A právě jsem si říkal,že postupem najetých km bych to vyměnil za ten 5w 40....http://www.olejspol.cz/castrol-zbozi-de ... zdarma-82/
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |