Pavlis píše:Pripadne vezmu zase diagnostiku, kdyby mel někdo zajem(ale pochybuji, vsichni maji auta v poho) .
Budu dělat že jsem toto neslyšel Jinak nebudu moci přijet, protože jedna chyba se určitě najde... A řidič to není
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Nic, jen mě otravuje ta ošklivá oranžová kontolka motoru s bleskem... A v tomhle psím počasí se mě nechce před panelákem hrabat v motoru a zkoumat dle rad, co jsem získal Kor když jsem ten motor včera trochu opucoval spolu s interiérem Ještě že jsem nečistil kastli, to bych byl dnes pěkně naštvaný, jak jsem byl zaprasený ( viz. soutež o nejčistší klubový vůz )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No vzhledem k tomu, že to vypadá na dvě srazové diagnostiky, tak Tě zřejmě nemine . k té kontrolce s bleskem - to znamená, že Ti do motoru uhodil oranžový blesk .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Toho jsem se bál Ale to by mě měla svítit i přístrojovka žlutě neeee Uvidím jak se zadaří, třeba mě výjde flek u Opela a bude po Géčku