co se týče zobrazování hlasitosti u CDR500 na TID/MID, tak se nic nezobrazuje a ani to nastavit nejde
zesilování rádia podle jízdy
- Mike.S
 - Kontaktovat uživatele:

Re: zesilování rádia podle jízdy
já to nastavil na 3-ku a nějak jsem nic nepociťoval, ale když mi vzadu řvou dvě děti tak bych potřeboval ta 10-ku 
 musí to zkusit jak pojedu sám 
co se týče zobrazování hlasitosti u CDR500 na TID/MID, tak se nic nezobrazuje a ani to nastavit nejde

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama

Zesilování podle řevu dětí bych bral taky.Mike.S píše:...ale když mi vzadu řvou dvě děti tak bych potřeboval ta 10-ku![]()
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka

Moj diesel asi bude potrebovať aspoň VOL+4 aby som zaregistroval automatické pridanie zvuku.APiK píše:Mé tichoučké sériové astrulce stačí SD-VOL2Trdlo píše:Apiku, ono se sportovním výfukem potřebuješ o trochu jinak zesilovat.A jak moc si to kdo musí nastavit záleží i na jeho uších.
.
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99

Tak to jsem vůbec netušil, že tam máme takovouhle fci.. hned jsem na to koukal a zjistil, že to mam celou dobu na stupni 3! A na dálnici jsem si přidával na hlasitosti růčo, tak uvidíme co udělá stupeň 5!  

Čumím jako puk. Já tam opravdu mám SD-VOL2, možná SD-VOL3 a stačí mi to.

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka

No tak oni ty zimaky okolo ty 150ky docela hulakaj, tak to mozna vyrovnavalo malo! No uvidime...  

- 
				Frydex
 - Kontaktovat uživatele:

Nevíte jaký signál leze z toho kablíku od tacho ? jako co tam teče za napětí, odpor... ??

Moje Astrina 1,7DTi
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Impulsy, z náboje, ale jaký to netuším, napiš maila Davidovy, ten to bude vědět.  

END