vnitřní osvětlení
vnitřní osvětlení
Čau chlapi mam problém nesvítí mi vnitřní osvětlení a pojiskou to není ta je v pohodě nemá to svoje relé??? kde???dík za pomoc nevím si rady
- Reklama
Re: vnitřní osvětlení
Tím vnitřním osvětlením myslíš žárovku nahoře jen uprostřed, nebo i ty boční vzadu? A co osvětlení kufru? Všechno je to jeden okruh. Pokud nesvítí jen jedna, bude prasklá žárovka.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
nesvítí mi nahoře, vzadu obje lampičky, v kaslíku a v kufru vyměnil jsem všechny žarovky a nic

Kastlík jde myslím se zapalováním, ale všechny ostatní jsou jeden okruh. Vyndej tu ve stropě a změř, jestli je na červeném kabelu +12V proti kastli.
V tom případě ještě jednou a pořádně se podívej na tu pojistku.SAHULA píše:nejde tam nic![]()
Tuším pojistka 28 - vydrž podívám se. 

Ano, pojistka na pozici 28. Měla by tam být pojistka 7,5A - takže hnědá. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tu pojistku vyměň za jinou... může se tvářit jako dobrá a není. Už se mi to stalo a pak jsem ji zašlapal vzteky do země.. 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
FRYDEX: Přesně
. Taky už jsem dupal. Od té doby tam lezu s multimetrem a co si nezměřím, tomu nevěřím.

jj měl jsi pravdu byla to 28 ja koukal na 15 a byla prasklá a ja tam mam 5A už jsem na ní vzal kladivo a udělal jsem z ní nejtek
díky moc za pomoc 

A problémek vyřešen
.