Katalizátor - cena
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Katalizátor - cena
Nemá někdo přehled jakou astronomickou částu by stál katalizátor na Astra G? 

- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no,neorigos a katik,podle vykonu sezenes i novy do 5tis,ale koncovky a tak ti musi prizpusobit,jinak jsme to tady uz i resili (zkus vyzkouseny vrakac,nebo treba i toto,je vice moznosti)
http://www.chrom.actualtrade.cz/sportkat_cz.html
http://www.chrom.actualtrade.cz/sportkat_cz.html
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
rychlyradim píše:co ted musím dodat tak to nějak utichlo..ale musím zaklepat na dřevo aby se mi hned v zápětí nerozsypalTOMHAJ píše:zrejme opravdu katik....sam jsem to menil a puvodni byl total. vysypany

Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Taky mi to nejdřív jen drnčelo...a najednou se celý rozsypal, rozsvítila se kontrolka elektroniky a auto totálně přestalo jet, takže před delší jízdou doporučuju vyměnit.. Teď tam mám univerzální kat. za cca 2000,- a zatím v poho.. 

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Katalyzátor vs. spotřeba
Zdar lidi, jsem 3 týdny majitelem Astry G Sedan 1,8. Jezdí moc pěkně ale kolem 2-3tisíc otáček to drnčí přesně tak jak píšete. Co mě taky zarazilo je spotřeba - 9,5L/100km..jezdím sice svižně, ale ne cihlu na pedálu. Když jsem dotankoval, jezdil jsem víc ve městě a spotřeba - 10litrů! Minulý týden jsem nechal měnit oleje filtry a brzdy a mechanik mi sdělil že ten divný kovový zvuk dělá právě rozbitý katalyzátor. Prý to na spotřebě přidá cca 1litr/100km. Myslíte, že se vyplatí katalyzátor vyměnit? Když koupím univerzál, bude to poznat na nižší spotřebě? Kde ho seženu? Projdu potom emisema? Díky za rady. Karel
Re: Katalyzátor vs. spotřeba
No..určitě doporučuju vyměnit-jak jsem říkal výše-když se vysypal, tak to přestalo úplně jet, na semaforu jsem musel stát pod plynem aby to nechcíplo a výkon byl tak zhruba na úrovni moji Jawy Mustang..kodlias píše:Zdar lidi, jsem 3 týdny majitelem Astry G Sedan 1,8. Jezdí moc pěkně ale kolem 2-3tisíc otáček to drnčí přesně tak jak píšete. Co mě taky zarazilo je spotřeba - 9,5L/100km..jezdím sice svižně, ale ne cihlu na pedálu. Když jsem dotankoval, jezdil jsem víc ve městě a spotřeba - 10litrů! Minulý týden jsem nechal měnit oleje filtry a brzdy a mechanik mi sdělil že ten divný kovový zvuk dělá právě rozbitý katalyzátor. Prý to na spotřebě přidá cca 1litr/100km. Myslíte, že se vyplatí katalyzátor vyměnit? Když koupím univerzál, bude to poznat na nižší spotřebě? Kde ho seženu? Projdu potom emisema? Díky za rady. Karel

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Re: Katalyzátor vs. spotřeba
No tak na emise asi lepší jít s univerzálem katalyzátorem než s vysypaným originálem:) A co spotřeba? Klesla? Kde jsi ten univerzál sehnal?Salám píše:No..určitě doporučuju vyměnit-jak jsem říkal výše-když se vysypal, tak to přestalo úplně jet, na semaforu jsem musel stát pod plynem aby to nechcíplo a výkon byl tak zhruba na úrovni moji Jawy Mustang..kodlias píše:Zdar lidi, jsem 3 týdny majitelem Astry G Sedan 1,8. Jezdí moc pěkně ale kolem 2-3tisíc otáček to drnčí přesně tak jak píšete. Co mě taky zarazilo je spotřeba - 9,5L/100km..jezdím sice svižně, ale ne cihlu na pedálu. Když jsem dotankoval, jezdil jsem víc ve městě a spotřeba - 10litrů! Minulý týden jsem nechal měnit oleje filtry a brzdy a mechanik mi sdělil že ten divný kovový zvuk dělá právě rozbitý katalyzátor. Prý to na spotřebě přidá cca 1litr/100km. Myslíte, že se vyplatí katalyzátor vyměnit? Když koupím univerzál, bude to poznat na nižší spotřebě? Kde ho seženu? Projdu potom emisema? Díky za rady. Karelprakticky nepojízdné auto. Pak sem nechal vnitřek kat.vybrat a bez kat. jsem jezdli cca měsíc než sem našel univ.za dobrou cenu. S emisema nevím-ještě jsem na nich s novým kat. nebyl
Btw. v té hnědé vypadá sedan dost dobře! Je to celkem neobvyklá barva.
OPEL ASTRA G SEDAN 1,8 COMFORT