co kdybys udělal bojovku a schoval ho tu někde na fóru a kdo ho do soboty najde jako prvnímilosh píše:Ja uz vim co vse tam bude ale mlcim jako hrob (pdf mam doma)

co kdybys udělal bojovku a schoval ho tu někde na fóru a kdo ho do soboty najde jako prvnímilosh píše:Ja uz vim co vse tam bude ale mlcim jako hrob (pdf mam doma)
mělo to bejt jako vtipmilosh píše:No kdybych byl majitel casopisu a nekdo mi clanky ktery maj teprve vyjit daval nekam na web z toho bych mel fakt velkou radost.... [/b]
asi ze stejneho duvodu proc neni legalni palit filmy hry atd...lukaskpd píše:tak ja neviem preco by totu nemohli dat oskenovane obrazky aj na inych forach si davaju obrazky ked su casaku tak mi to je jedno ale skoda
az bude mit tento web 10 let existence tak ten casak bude mit hodnotu nekolik tisicHonzza píše:Jakej je rozdíl mezi tim že si to přečtu naskenovaný na netu a tim že zajdu do ultramegasuperhyper marketu a přečtu si to tam a zase pujdu? Krom toho že tam si přečtu celej časákO mě nejde ja si ho koupim ale stejně...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |