Zajdi do autodoplňků a řekni, že by si chtěl zatmavovací spray na světla, prodejce Ti možná dá i na výběr, jakou barvu Občas mě fascinuje, co prodejci dokážou nakecat
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
diki za foto a info tak skocim do lepsieho obchodu alebo objednam z netu..kvalitne vycistim svetla a streknem..ked mi to vydrzi rok tak budem spokojny..
Že by inspirace s červeným podsvícením z Insignie? Co zatmavení, zatím drží na zadních světlech?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Geniusi mám takého tucha, že jsem tě viděl včera dopoledne vjíždět na náměstí v Třebíču směrem od pošty - máš teď na svým mazlíku přetřenou část předního blatníku? Odpoledne se mi na zadek klukovy Nexie pověsila taky hezká Astřice v modré metle (číslo bylo něco kolem TRI - 44 - ??) a v předních parkovačkách jsem zahlédl modré parkovačky - mooc hezký .
Naposledy upravil(a) vasekpetr1 dne 27 úno 2009, 08:20, celkem upraveno 1 x.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
vasekpetr1 píše:Geniusi mám takého tucha, že jsem tě viděl včera dopoledne vjíždět na náměstí v Třebíču směrem od pošty - máš teď na svým mazlíku přetřenou část předního blatníku?
zadního blatníku a kapoty, jel sem tudy včera dokonce nekolikrát
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
A cože ti ty budíky svítí tak málo??? já mám taky v plánu přejít na červenou nebo jinou barvu ale toto mě zaráží. Nemáš někde vyfocené ty ledky? nevím které objednat.
FALCO_01 píše:A cože ti ty budíky svítí tak málo??? já mám taky v plánu přejít na červenou nebo jinou barvu ale toto mě zaráží. Nemáš někde vyfocené ty ledky? nevím které objednat.
popravdě na přímým světle nic moc, ale jinak sem spokojenej. Jsou to TYTO
mimochodem sem dneska umyl obě autí, ale bojím se že to bylo zbytečný ach ta příjezdovka
Přílohy
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip