Moje budoucí vychytávka!
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje budoucí vychytávka!
myslím, že do pokecu se to hodí víc 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by bylo hustý, To by čumněli.Jocker píše:jak tak poslední dobou pozoruju kolem jedoucí "řidiče" tak mě napadla úžasná vychytávka na zadní okno z nějakých diodových pásků udělat na zadním okně nápis SI P..A ( <>) a tlačítko hned vedle klaksonu...a když mě někdo nasere tak žádné troubení jenom rozsvítit.
Jinak mi to jako vychytávka nepřipadá. Podle mně 5w do bílých je blbost, ale je to každého věc a 4 koncová už jsem tu řešili ve vláknu 4 poziční světla. Jde o to, že vrch je více ve světlech zaoblen, tak to bude svítit více, než dole. 1. to bude vypadat blbě a 2. to bude osvětlovat....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já mám čiré lampy,4 koncová mám a svítí vše stejně,že by ty mlhový svítili jinak nebo víc nebo oslnovali neni pravda!Ten osvit bude tak,že do patice na zpátečky si dam dvovláknovou žárovku a při stání na místě a otevření kufru pouze za tmy si to rozsvítím abych viděl za autem,v kufru mi stačí origo osvětlení,tak že nevím koho bych měl oslnovat,budu to mít na vypínač a rozsvítím si to,když budu něco večěr nakládat či vykládat a budu potřebovat vidět kolem auta na cestu!
Jinak o oslnování se starají ma.oři co jezdí večer s mlhovkama a neni mlha,ty bych vyndal z auta a nakopal je,jeden čas nez byly body jich jezdilo hodně,ne nadarmo jsem vozil na Rapidu a pak i Astře F 4dálkový přídavný a pokud měl mlhovky,probliknul jsem ho a když to nepochopil,tumáš do ksychtu a pak jsem se smál,když jsem viděl ve zp¨ětných zrcátkách jen brzdovky jak byl oslněnej!
Jinak o oslnování se starají ma.oři co jezdí večer s mlhovkama a neni mlha,ty bych vyndal z auta a nakopal je,jeden čas nez byly body jich jezdilo hodně,ne nadarmo jsem vozil na Rapidu a pak i Astře F 4dálkový přídavný a pokud měl mlhovky,probliknul jsem ho a když to nepochopil,tumáš do ksychtu a pak jsem se smál,když jsem viděl ve zp¨ětných zrcátkách jen brzdovky jak byl oslněnej!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda