Moje budoucí vychytávka!
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Moje budoucí vychytávka!
Ted o víkendu si chci udělat 4brzdová světla,4konco vá mám,2mlhovky a ještě mě ted napadlo a budu to realizovat,dám si do zpáteček 2vláknové řárovky,21W klasika na zpátečky a 5W vlákno si chci udělat na spešl vypínač.který zabuduju do krytky světel v kufru a budu si to spínat,když nechám svítit parkovačky abych měl co nejkraší cestu napíjení na popřípané osvětlení plochy kolem zadní části auta když budu něco večer nandavat či vyndavat z auta!

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje budoucí vychytávka!
já bych to raději řešil lepším osvětlením kufru než takové bastění
ale záleží na tobě
a jak říká new-name aby to fungovalo na otevření kufru
a jak říká new-name aby to fungovalo na otevření kufru
Tak tomu říkám vychytávka...
To tě bude mít každej hned radši, když mu budeš svítit v noci do xichtu
Zafira Z18XE '03 saturn blue
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Heleď musíš brát njoumíka s rezervou někdy ho chytaj spamarský nápady a vychytávky...zdenekp píše:Tak tomu říkám vychytávka...
-
new-name
- Kontaktovat uživatele:
ježiš proč by někomu svítil do xichtu? říkal že to bude mít na nakládání a to se za jízdy většinou nedělá
No nevim, možná jsem to špatně pochopil, ale podle mě bude pro nakládání pouze to světlo ve zpátečkách.new-name píše:ježiš proč by někomu svítil do xichtu? říkal že to bude mít na nakládání a to se za jízdy většinou nedělá![]()
Samozřejmě bych se raději mýlil...
-
new-name
- Kontaktovat uživatele:
jo ty myslíš že někomu bude vadit 5 brzdovejch světel a 4 koncový popřípadně dvě mlhovky???
jak tak poslední dobou pozoruju kolem jedoucí "řidiče" tak mě napadla úžasná vychytávka na zadní okno z nějakých diodových pásků udělat na zadním okně nápis SI P..A ( <>) a tlačítko hned vedle klaksonu...a když mě někdo nasere tak žádné troubení jenom rozsvítit.
-
new-name
- Kontaktovat uživatele:
to ti vadí dálkový nebo proč? mě to přez folie nějak moc nevadí, kdyžtak máš pár řešení, nechat ho předjet, ujet mu nebo pustitt mlhovky a taky mu vypálit oči
nemyslím, vímnew-name píše:jo ty myslíš že někomu bude vadit 5 brzdovejch světel a 4 koncový popřípadně dvě mlhovky???![]()
Ať žije OT......
Ach jo, kdybych měl mazat veškerý OT, tak tohle bych snad musel vymazat vše.....
END
OT...??? Nějaká nápověda by nebyla?Trdlo píše:Ať žije OT......Ach jo, kdybych měl mazat veškerý OT, tak tohle bych snad musel vymazat vše.....