Zdravím, ač jsem hledal nenašel. Téma vzpěry zadních pátých dveří či tlumiče u kombajna, řešil to někdo? Já zajel po dlouhé době dnes do garáže k rodičům a hop, bylo po vzpěrách. Předtím trocha padaly, ale ted úplně.
Žena jezdí s astrou denně a vozí kočár, a řeknu Vám, bez těch vzpěr, pěkně těžké ty dveře.
Takže: kde koupit nejrychleji a kvalitně vzpěry do pátých dveří do kombajna? (nejlépe netshop a zítra tady) Je dobré origo? Cena? Díky za rychlost. Včera bylo pozdě.
Plynové vzpěry pátých dveří - Padají a padají
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Padají a padají
tiez som mal taky isty problem dalo mi to do hlavy a do bo mrda au kupil som jednu z vrakaca nejakch 150kc a pohode
Tak zrovna vzpěry bych raději kupoval nové, ale možná se dají sehnat i dobré starší, jak psal lukaskpd. Ale třeba v autokelly mají, jsem se díval 410 Kč ale teď nevím jestli kus, nebo pár 

-
- Kontaktovat uživatele:
ja som potreboval iba jeden tak sa kupil jeden na vrakaci chcel som chromove a te stoja okolo 600 tak som nato prdel a funguje doteraz
Vzpěry kupovat pouze nové. Ale můžeš mít i štěstí, to nepopírám...
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
MOLITON ČR , Bretfeld Ivan , + 420 602 398 999 , + 420 605 359 707 , info@moliton.cz , moliton@centrum.cz ,
OPEL ASTRA G KOMBI 98.02.--- obj.č.1369 cena 339,-/ks
OPEL ASTRA G 98.02.---- obj.č.1095 299,-/ks
Při odběru 5ti a více kusů tam je sleva okolo 50kč/ks. Ceny mám už rok doma, takže orientačně by to mělo ještě sedět.
OPEL ASTRA G KOMBI 98.02.--- obj.č.1369 cena 339,-/ks
OPEL ASTRA G 98.02.---- obj.č.1095 299,-/ks
Při odběru 5ti a více kusů tam je sleva okolo 50kč/ks. Ceny mám už rok doma, takže orientačně by to mělo ještě sedět.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Re: Plynové vzpěry pátých dveří - Padají a padají
Zdravím, tak nové plynové vzpěry na astře kombi již dány, demontáž a montáž mě překvapila, jak je jednoduchá.
Makají parádně, tak uvidíme.
Děkuji všem za příspěvky, a já spěchal na koupi, bo s autem jezdí žena a nakládá kočár, takže nejrychlejší bylo autokelly, v pondělí objednal a dnes bylo.
Zjištěné ceny:
Autokelly 464 Kč/kus a vyzvednutí v místě bydliště za dva dny (náhoda, že na skladě?)
Moliton 415 Kč/kus + poštovné, dodání 10 dnů (kontakt viz dříve)
Opel cca 1600Kč/kus

Děkuji všem za příspěvky, a já spěchal na koupi, bo s autem jezdí žena a nakládá kočár, takže nejrychlejší bylo autokelly, v pondělí objednal a dnes bylo.
Zjištěné ceny:
Autokelly 464 Kč/kus a vyzvednutí v místě bydliště za dva dny (náhoda, že na skladě?)
Moliton 415 Kč/kus + poštovné, dodání 10 dnů (kontakt viz dříve)
Opel cca 1600Kč/kus