Dneska jsem byl objednat páčku na tepomat, u Cobeina pro zástěrky od Vojty dodané Frydexem, vzal si jednu astru - model, pak zase do práce, mezitím jsem zavezl kámošku do nemocnice sundat sádru a už se těším zítra do práce. Pak už jen tři dny v práci a nebudu tu 12 dní. Jedu na dovolenou. Ale zítra mně ještě čeká preventivka u zubaře i u závodního doktora. Tak jak jsem mladý, tak se mi nechce po doktorech lítat, tak jsem to hodil do jednoho dne....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
ja som dnes po dlhom premyšlani a hladani odkial zohnat OPC masku nakoniec dospel k tomu, že som si ju objednal aj tak priamo v Opli,napriek tomu že tam stoji pekne veľa avšak som bol milo prekvapený dostal som ju za celkom slušnu cenu vyšla ma na 100 EUR.Takže som rád
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
Nas dneska opet nastval nejakej pitomec pred nakpnim centrem, kterej parkoval prez 2 mista aby mu nekdo nahodou dverma neodrel jeho odhadem 10 let starou plechovku
Ja bych jim daval pokuty jak za stani na mistech pro invalidu
AstraDTI píše:Nas dneska opet nastval nejakej pitomec pred nakpnim centrem, kterej parkoval prez 2 mista aby mu nekdo nahodou dverma neodrel jeho odhadem 10 let starou plechovku
Ja bych jim daval pokuty jak za stani na mistech pro invalidu
Proti 10-ti letymu autu nemam nic (druhy auto v rodine je rocnik 95). Vadi mi jak takhle nesmyslne nekteri zabiraj misto a ja pak beham s malou ve vajicku pres cely parkoviste. At si to postavej na okraj parkoviste kdyz se bojej o lak
Jo. To porto, že si někdo řekne to je ale ...... a postaví se na pruhy, a neodře auto. Ale na rozdíl, já parkuji vždy daleko od vchodu, málokdy stojím blízko vchodu.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Čí já vím? To tak leze samo... Asi bude nějaká porucha v motoru.... já už jsem si všiml minulý měsíc, že to nějak leze nahoru. Jestli to nemá něco společného s tím, že jsem nemohl před časem startovat...