Symbian

Co se jinam nehodí pište sem
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Symbian

Příspěvek od Štráda » 22 úno 2009, 17:23

Členové,kolegové,kamarádi,dzazí přátelé...
Mám pár otázek,třeba zbytečné a máte stejný problém a nebo mi ho tu nějací počítačový mágové a hekři pomohou vyřešit!
Mám Nokii N95 4Gb a mám spoustu aplikací jak na starší řadu symbienů 2gnr a N95 běží na 3gnr (generaci) a všechny potřebné a mě se líbějíci aplikace jsou zapotřebí certifikovat a to je věc který nemohu přijít na kloub a s.re mě to,to ve Finsku dobře p..rali a ošetřili!
Pokud někdo běháte taky na symbianech a víte jak na to,budu vám velice zavázán s pomocí,popř. pošlu aplikace a imei telefonu a i zaplatím za ocertifikování!Heknout soft jako píšou na nok, forech nechci!
Bratr má HTC Touch Pro s operákem WM a nemá žádný takový problém!
Já bych chtěl hlavně rozjet navi,pohybové čidlo,FExplorer atd,mám jen to co cert. nevyžaduje(opera mini,qip,divx,slovníky,témata,parkovací odpočet,smartmuvie,clock screenseiver atd)
Moc díky za ohlasy!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda

Reklama

Dj.radim

Re: Symbian

Příspěvek od Dj.radim » 22 úno 2009, 17:26

Pohybové čidlo N95 nemá!Měl jsem N95 i HTC touch diamond a má to jen HTC.Ikdyž ta pohyblivá kulička stojí za to :mrgreen:

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda » 22 úno 2009, 17:37

má má!Musíš ocertifikovat podpůrnej prográmek a pak rotate my a jde to,ale certifikace mi nejde!Pak se ti při pohybu otáčí display,ovládá telefon,zamiká,odemiká,můžeš ho mít i jako vodováhu atd!Poinformuj se na některých N95 website a uvidíš!Měl jsem beta verzi těchto programů a pecka to makalo,jen chvíli,dokud nevypršel čas použítí!A nahrávat to pořád do kola nebudu,ono to ani na jeden a ten samej tel do kola nejde!Kamarád má N82 a to to má v základu!Kulička je hustá,bratr to pořád paří!
Jinak já čekám na N97!!! :lol:
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 22 úno 2009, 17:42

Tak to slyším u N95 poprvé a to jsem ji měl celkem dlouho.Já čekám na nový model HTC touch. :)

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda » 22 úno 2009, 17:56

tak občas poslouchej :lol:
HTC Touch pro 2 -vím vyjde na jaře!Nebo good je taky HD
Já chci tu N97! :lol:
O mobilly se zajímám,i hodinky atd!
Hellracer Štráda

ivko

Příspěvek od ivko » 22 úno 2009, 18:21

Tak na toto je jednoduchý recept... zaregistruj sa na http://symbianmania.sk/ chod do fora, téma činsky certifikát, zadaj tam svoj IMEI a za pár dní ho máš... Vytvarajú ich formou balíčkou, jeden certifikát obsahuje niekolko 100 IMEI , tak by bolo dobré pokial by sa vás viac našlo aby ste to spojili dohromady, respektíve všetky mobily doma a bude vám stačiť jeden certifikát na všetky mobily. Preto skapalo symbiansigned, lebo riešili každého individuálne a tolké požiadavky to predsa nejde... Takže veselo spojiť aj 20 IMEI a čakať čínanom to problém nerobí
Opel Zafira 2.2DTi, rv 2004, OPC paket, xenony, koža , vyhrievané sedačky, digiklima, tempomat, palubný PC, 4x el. okná, strešné okno http://img19.imageshack.us/img19/1006/imgp2428.jpg

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda » 22 úno 2009, 20:04

já už to zkoušel na symbiansigned,ale musím tam mít pouze firemní email-ten nemam,pak je česká stránka kde pošleš sms za určitou cenu a pak emailem aplikace a imei co chceš,udělal jsem to a nic a 50,- v háji!Pak je ještě jeden program jak si to vytvořit,ale nejsem pc expert a nezvládnu to,tak právě prosím,pokud někdo s tím má zkušennosti a udělal by to pro mě,imei pošlu i aplikace co potřebuju!
jinak jsem zkoušel i posouvat rok v datumu a to jde jen u některých aplikací a hlavně u těch co certifikaci nepotřebujou,jinak mi to vždy píše chybný nebo prošlý certifikát!
jsem v pasti a nevím jak z ní a nokie se nechci vzdávat,symbian nokie až praktikuju 5let a vždy u starších typů symbiánů to bylo v poho,mám asi 4cd s aplikacema na starší symbiany,ale ty zas nepodporuje novej sybian 3gnr! :cry:
Hellracer Štráda

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda » 22 úno 2009, 20:33

tak jsem koukal na ty sk stránky jak si mi hodil link a to je přeně to co jsem zkoušel a to čemu nemohu přijít na kloub!A na víc sk celkem rozumím,vždyt je to zlehčená čj,ale jsou věci,co nepřelouskám,tak další mizivá naděje!
Ale dík...
Budu čekat dál
Hellracer Štráda

ivko

Příspěvek od ivko » 22 úno 2009, 21:09

Pošli mi IMEI ja som tam registrovaný, pošlem ho tam a ak bude všetko tak ako bolo tak za pár dní by mal byť... Certifikovanie programov je zasa iná zaležitosť , v prvom rade musíš mať program ktorý požil medicínu a nude sa dať certifikovať, lepšie povedané stiahnúť ho rovno zo symbianmanie
Opel Zafira 2.2DTi, rv 2004, OPC paket, xenony, koža , vyhrievané sedačky, digiklima, tempomat, palubný PC, 4x el. okná, strešné okno http://img19.imageshack.us/img19/1006/imgp2428.jpg

peet100

Příspěvek od peet100 » 22 úno 2009, 21:49

Strada:

Mam N95 8GB od decembra a asi mesiac som len studoval po troske symbianmaniu.sk . Je tam naozaj vsetko ale tazsie sa k tomu dostat. Momentalne som v statuse prave cakania na ceritf. aby som mohol zacat certifikovat. Inac som menil product code aby som nemal tmobil firmver ale stiahol som si najnovsi 31 bez tmbil aplikacii.. Treba naozaj chvilu studovat a najdes vsetko v pohode.. Osobne sa po certifikovani a hacknuti telefonu chystam napisat zdlhavejsi clanook o N95 a symbiane a o moznostiach lebo toto dost chyba...
1.6 16V 74KW HB 5dv.

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 22 úno 2009, 21:52

No bacha na tu změnu product code,já ho měnil na N73 a potom jsem se dobře hádal v Sectron mobil v Ostravě,když odešel reprák . :o .Nakonec to naštěstí opravili,ale ty kecy

Specnaz

Příspěvek od Specnaz » 22 úno 2009, 21:59

Skrz certifikaci pomáhá změna datumu, já si takhle instaloval navigaci a měnil sem rok na 2006
Miluju HARDCORE, je to můj život a je stejně důležitej jako kamarádi,rodina,moje holka

Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda » 23 úno 2009, 00:00

datumy jsem měnil a stejně nic,přehrával jsem si firmware dvakrát vždy ten nejnovější co byl od nokie,ale na nějakej heck komplet sistému kašlu,mám ještě záruku a nechci pak nic uhádávat při nějaké komplikaci v záručním centru!
Tak tady je můj imei : 356962018939448 tady je kod co je pod baterkou co taky občas chtěj: 0548139
Tak pokud bys byl tak laskav a udělal to pro mě,kdyby jsi potřeboval i aplikace co chci,tak pošlu na mail! 8) 8)
Pokud to vyjde,budu ti velice zavázán! 8)
Hellracer Štráda

peet100

Příspěvek od peet100 » 23 úno 2009, 11:49

To zalezi ze ci je to len strata certifikatu koli datumu alebo treba ocertifikovat cely program..

K tomu product code..: ked ides do servisu tak si ho zmen na ten co mas pod baterkou.. A je to... Zaruka je spat..:)
1.6 16V 74KW HB 5dv.

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty » 23 úno 2009, 12:20

Já teda nvím o jaké aplikace ti přesně jde, ale já nenarazil ani na jediný problém o kterých tu píšeš. Měl jsem N95 rok a půl a každou aplikaci, kterou jsem potřeboval jsem si na netu stáhnul případně zaplatil pro N95 a ani jednou se mi nestalo, že bych měl problém s instalací. Teď jsem koupil N85 a u jedné aplikace mi to napsalo, že je propadlý certifikát a stačilo změnit datum a bylo po problému. Ale pořád mi nějak nejde do hlavy, jak něco nemůže fungovat, když je to na ten konkrétní model. :twisted: Vždyť dneska už není problém všechny aplikace ze starších modelů stáhnout přímo pro N95.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/

Odpovědět