Trdlo píše:... vezmu noťas a kšandu, takže tentokrát diag na srazu bude.

Trdlo píše:... vezmu noťas a kšandu, takže tentokrát diag na srazu bude.
to by tam měl nekdo cinknout aby navýšili zásoby toho nealka/birelaTrdlo píše:No měl bych asi přijet, mám u pár z Vás pivo a Birela na tý benzínce maj.![]()
já kdybych věděl kdo to byl, tak bych mu utrhl hlavici fofrklackuPaul píše:no jestli tam zase někdo z osady hodí dýmovnici tak to asi jo. já kdybych věděl kdo to byl tak ho vystřelím z kecek![]()
![]()
![]()
tak teď mluvíš dvojsmyslněAPiK píše:já kdybych věděl kdo to byl, tak bych mu utrhl hlavici fofrklackuPaul píše:no jestli tam zase někdo z osady hodí dýmovnici tak to asi jo. já kdybych věděl kdo to byl tak ho vystřelím z kecek![]()
![]()
![]()
Takže Cidla, nooeell, Marwill, denny...., nebo ještě někoho mám přitáhnout za lano?Paul píše:jinak teda doufám že nás navštíví i zbytek osazenstva z města perníku. to jsou furt nějaké výmluvy a házej na kamarády bobky. takže APiKu koukej to pohonit.
APiK píše:Trdlo píše:... vezmu noťas a kšandu, takže tentokrát diag na srazu bude.![]()
![]()
Dávám tomu do prvního podívání se Tvého šroubováku na autonew-name píše:přestanou mi svítit bagy[/color]
Nebo ty máš blikátka už i na pytlech?new-name píše:přestanou mi svítit bagy![]()
na pytluAPiK píše:Nebo ty máš blikátka už i na pytlech?new-name píše:přestanou mi svítit bagy![]()
![]()
![]()
coby ne FOFRklacek už mu nějakou chvilku svítíPaul píše:na pytluAPiK píše:Nebo ty máš blikátka už i na pytlech?new-name píše:přestanou mi svítit bagy![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |