Reagoval jsem jen na to, že to není ISO.Vojta píše:to sice jo ale na displej mu to nikdy nebude ukazovat, je to displej určenej pouze pro CCRT700 a s jinym rádiem nekomunikuje (neni to klasickej MID)Trdlo píše:Je to Taky ISO ten vrchní, je buď kompletnín nebo složený z MINI iso 8+6+6. Reukce najdeš třeba na stualarm.cz
Pardón, hledám ale nic, konektory do CDR500 nepasují?
Re: Pardón, hledám ale nic, konektory do CDR500 nepasují?
END
- Reklama
APiK píše:Radil by Ti taky třetí Vojtovu možnost. A CDR 500 tady na fóru bez problémů prodáš.Jen pozor na klidové odběry neoriginálních autorádií, řešíme to tu často.
Tiež by som radil neorigo. Klidový odber býva problém pri neznačkových, alebo "málo značkových" rádiach. Keď kúpiš ktorúkolvek zo známejších značiek, nemusíš sa báť. Zmestíš sa +/- do ceny toho displaya a bude ti to hrať MP3ky a asi aj lepšie (kvalita zvuku) než origo rádio.Vojta píše:no sehnat dobrej mid bude docela fuška a počítej tak 2500-3000
Děkuji všem za rychlé informace i diskusi. Tak rádio CDR 500 VDO, které mám dva dny
, asi brzo prodám.
Budu nejjednodušší, koupit něco jiného, co se bude do astry hodit.
A,B je pri CDR500 ISO konektor alebo treba pri neorigo autoradiu este aj neaku redukciu?
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
zítra sem hodím inzerát a fotky úplně nového rádia na cd mp3 Pioneer za 2500,- nerozbalené,nepoužité rádio se zárukou-kamarád ho prodává,nevhodnej dárek,tak jsem mu slíbyl,že mu ho prodám tady pokud bude mít někdo zájem?Já mám taky Pioneer a max spokojenost,nic jiného bych už nechtěl!!!
při neorigo rádiu žádné redukce nepotřebuješ a display mi ukazuje teplotu,hodiny,datum,nevím co vše ukazuje tvůj.Jinak klidovej odběr ůplně v poho,mě to baterku nežere,taky mám 80Ah
při neorigo rádiu žádné redukce nepotřebuješ a display mi ukazuje teplotu,hodiny,datum,nevím co vše ukazuje tvůj.Jinak klidovej odběr ůplně v poho,mě to baterku nežere,taky mám 80Ah
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda