Treba nekdo chtel sightseen toursovicka píše:a defender si předem projede trasu aby zase nezavedl půlku srazu někam do holešovic
(a nemusel to zachraňovat nějakej vidlák jako já)
 po Praze a podplatil Defa aby hada protahnul Prahou
 po Praze a podplatil Defa aby hada protahnul PrahouTreba nekdo chtel sightseen toursovicka píše:a defender si předem projede trasu aby zase nezavedl půlku srazu někam do holešovic
(a nemusel to zachraňovat nějakej vidlák jako já)
Dohodni se s Majky..je prijedeŠtráda píše:chlapi,kolik vás pojede od západu,KV,plzen atd,my z ML pojedem 2,možná víc a tak by sme se sešli nškde cestou a udělali štrůdl do Prahy,bude pr.el!?

)
 ) 
   , samozřejmě že předpokládám, že se seznam ještě rozroste, ale už teď je to nářez
   , samozřejmě že předpokládám, že se seznam ještě rozroste, ale už teď je to nářez   

) NEZAPOMEŇTE
 ) NEZAPOMEŇTE 

už se těšim, snad bude nějaká ostuda
  už se těšim, snad bude nějaká ostuda   

, chtěl bych to pořádat v tom kempu vícekrát
 , chtěl bych to pořádat v tom kempu vícekrát   

OK, to víš, raději se zeptámDefender píše:No Romčo mně to určitě nevadí

, brekeke
 , brekeke   
  )
 ) 

) NEZAPOMEŇTE
 ) NEZAPOMEŇTE 
No sice nejsem chlap, ale pojedu z KV, tak bychom se mohli někde scuknoutŠtráda píše:chlapi,kolik vás pojede od západu,KV,plzen atd,my z ML pojedem 2,možná víc a tak by sme se sešli nškde cestou a udělali štrůdl do Prahy,bude pr.el!?

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |