krokový motorček

Odpovědět
romco1

krokový motorček

Příspěvek od romco1 »

Pri problémoch s otáčkami vela z vás radi vyčistit krokový motorček a škrtiacu klapku.mam astru g 1,7TD(50KW).ja mam problémy s tým že mam dost nízke otáčky a chcel by som vyskúšat či to neni tým.kde presne to je a ako to vyzerá a čo mam na tom čistit?zvladnem to aj ked som neni vyučený automechanik?
Reklama

denny
Kontaktovat uživatele:

Re: krokový motorček

Příspěvek od denny »

romco1 píše:Pri problémoch s otáčkami vela z vás radi vyčistit krokový motorček a škrtiacu klapku.mam astru g 1,7TD(50KW).ja mam problémy s tým že mam dost nízke otáčky a chcel by som vyskúšat či to neni tým.kde presne to je a ako to vyzerá a čo mam na tom čistit?zvladnem to aj ked som neni vyučený automechanik?
No tak ty raději do ničeho nerýpej.Na tvém voze žádný krokový moturek není.Ten je na benzínových některých typech motoru.Ty tam hlavně lej pořádnou kvalitní naftu,aby se ti čerpadlo VP30 nepos...lo.
romco1

Příspěvek od romco1 »

ved tankujem na essach a lejem do toho aj aditiva takže v poho si myslim.a prepáč že sú vsetci neni taký inteligentný ohladom aut ako ty ty ...
denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny »

romco1 píše:ved tankujem na essach a lejem do toho aj aditiva takže v poho si myslim.a prepáč že sú vsetci neni taký inteligentný ohladom aut ako ty ty ...
Jestli ti moje odpovědi nějak vaděj,tak promiň.Snažil jsem se poradit,když to bereš jako urážku,tak se ještě jednou omlouvám a slibuju,že raději nebudu odpovídat.
romco1

Příspěvek od romco1 »

ale nie ale tak si to napísal ako keby si si o mne myslel že som najvacsí ko..t na svete.ale som rad ked mi odpovies.ved sa neurážaj.radšej mi porad čo mam spravit s nízkymi otáčkami a trasúcim sa autom na volnobehu.diagnostika 0bodou.silenbloky dobré filtre menene,egr ventil čistý a funkčný.rozvody menené pred 4mesiacmi.a nejako po tom mi to začalo.može to byt tým?ako sa dá zistit či mi ich dobre nahodil?dakujem
Odpovědět