spojka
spojka
caute.začína mi šmykat spojka a tak začínam rozmyšlat nad výmenou.pozeral som na nete ceny sada na astur 1.7TD(50 KW) stoji zhruba 5000sk.lenže píšu tam este nejaké hydraulické ložisko a neviem či aj to treba menit alebo to sa ukáže až ked to rozoberu lebo to ložisko stojí asi 7000sk a to je dost.mam najazdenych zhruba 200tisic.dik
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: spojka
Centrální vypínací ložiskový mechanismus ti už vydržel 200tis,myslíš,že je to málo?Vyměň ho se spojkovým kitem a nešpekuluj-není nesmrtelný.Hlavně se moc nerozmýšlej,vše už to máš na hranici životnosti/abys třeba nemusel taky měnit setrvák/.romco1 píše:caute.začína mi šmykat spojka a tak začínam rozmyšlat nad výmenou.pozeral som na nete ceny sada na astur 1.7TD(50 KW) stoji zhruba 5000sk.lenže píšu tam este nejaké hydraulické ložisko a neviem či aj to treba menit alebo to sa ukáže až ked to rozoberu lebo to ložisko stojí asi 7000sk a to je dost.mam najazdenych zhruba 200tisic.dik
takže nejkych 15000 aj s robotu je fuč.iná parada.ale tak čo už čosi s tým musím poriešiř.vite mi poradiř kde by som zohnal najlacnejsie.ale nie nejaky šit.taku normalnu.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
No roboty je tam asi trochu víc než si myslíš.A nejlevnější asi nevydrží 200tis.Nejlaciněji asi šlohnout ve velkoskladuromco1 píše:takže nejkych 15000 aj s robotu je fuč.iná parada.ale tak čo už čosi s tým musím poriešiř.vite mi poradiř kde by som zohnal najlacnejsie.ale nie nejaky šit.taku normalnu.

a nejaky odkaz na dobre stranky s náhradnými dielmi nemáš?ja chodim vačšinou na lacnejšie veci na auto kelly ale tak toto nieje vec za 5 korun a mne sa zda ze nemajú nejaké moc kvalitne veci.taku druhu až tretiu triedu a to nechcem na spojku.myslíš že ma to bude stat este viac ako 15000sk
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Autokelly levně???Možná čínskej sajrajt.Jinak SACHS i LUK dodávají jen možná dráž než ELIT nebo AUTOSTANGL. 

ten ELIT je super majú tam strašne vela vecí.lepšie ako auto kelly.dik.budem si radšej odtial objednavat.aj ceny sú také celkom.dik moc.musim čosi pošetrit a dám to komplet vymenit
faro je normalne značka alebo to je len predajca?ake mate s tym skusenosti?