Oficialne xenony
Oficialne xenony
Ahoijte tak som sa niekde dozvedel ze auto na ktorom sa montovali xenony (napr vectra B rv 2000+ maju xenony) takze teraz si mozu montovat xenony majitelia co maju aky kolvek rok vyroby vectry. Tymto sa chcem spitat montovali sa na astru z vyroby aj xenony alebo nie? mysli hatchback 3dv/5dv dik
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oficialne xenony
Správně by sis něměl montovat neoriginal xenony tzv.(HID),protože original se tam dávaj většinou teploty 3500K-6000,- a u nás jsou povoleny myslím max 8000,- což je v pohodě,ale problém je,že na technickou a kvůli chlupatým a vyhlášce bys měl mít ostřik světel i když nevim k čemu je to dobrý a druhá důležitá věc je mít na zadná nápravě zátěžové čidlo,které pri zatízěném autě samo šteloje světla kvůli případnému oslnování!Ale to jentak neseženeš tyto věci!Já mám 8000,- už 2 roky,tecnická v poho,a poliši v poho,jen mě jednou zastavili,že mi to svítí moc modře,tak jsem řekl,že jsem to takhle koupil a mám jak světla,tak xenony homologovaný,a o čidle a ostřiku už nebyla zmínka,jek jek dlouho mám tecnickou a já jí měl 14dní novou!A to ještě ten poliš byl chytrej,že prý se do aster xenony nemontovali a když jo,tak prej od 99,tak jsem ho uzemnil tou odpovědí,že jsem to tak koupil a bylo vyřešeno,jinak nic kvůli xen.!Já mám stejně AE a tam to nejde jinak nastavovat výšku svitu než manuelně!4idlo tam dávat nebudu,protože po auto ti lézt polišsi nebudou,jen si udělám ostřik na první dojem!Jinak,koukni kolem,co stáli xen před 3 lety 12tis,tak je nikdo neměl,já je koupil před 2roky za 7000,- a ted stojí a od 1500,- a má je tam každej druhej dement v origo světlech a bez clonek a oslnujeto jako prase! 

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
jak neseženeš normálně to koupíš v oplu jako vojta 

- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
nedávno je tu prodával Dragonny16 ale už sou asi pryč 

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
návod na dodělání automat naklápění od vojty
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=74
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=74
neviem otom cidle som nepocul bolo zmienene len ze treba aby sa na vas model montovaly xenony z vyroby a mozte si ich dat tam a podmienka je uz zmienene ostreky ale zatazove cidlo neviem otom som nepocul.Zevraj klidne staci iba nastavovani vysky zvnutra. thats all, ale pochybujem ze ostreky svetiel bude niekto kontrolovat ci idu alebo nie... stejne je to na tych svetlach naprdel
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
taky ty ostřiky nechápu proč,ale je to tak,nikdo neví zda fungujou či ne,já si původně chtěl udělat jen atrapy a vymluvit se na pojistku nebo nějakou závadu,ale pokud nerazíš na blba poliše,tak tě uzemní a skásne!A hlavně na technický!A co se týče toho čidla,pokud bys dal origo světla s xen.,tak ty nejsou myslým ovládané ze vnitř,ale právě jen tím čidlem,to je průser!!! 

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Přesně tak. Polda koune, že máš u spínače světel to kolečko na štelování a je mu jasno. Origo xenony to u toho spínače vůbec nemají. A když pořádně zhoupne auto, tak na palubovce je myslim i oranžová kontrolka, která by měla bliknout.
No nevím kolik cajtů má vědomosti o čidle samonaklápění xenonových světel u Astry G
, podle mýho to nebude vědět ani 9 z 10ti pojišťováků (teda pokud není u nás v klubu) 

Mobil : 602318645
Přesně tak... Takhle je to u všeho, řekneš si TO NIKDO NEPOZNÁ a nebo TO NEPOTŘEBUJI
A pak KUK 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- kabrioletak
ostriky na xenonove svetlomety jsou predepsane zakonem proto,protoze se jedna o cirou optiku svetlometu a spouzitim xenonove vybojky a necistot na svetlometu dochazi k nepresnemu smerovani paprsku,nizsi ucinosti svetla a take pripadnemu oslneni.Štráda píše:taky ty ostřiky nechápu proč,ale je to tak......

www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
no neviem ale ja si teiz myslim ze drviva vacsina zelenych nebude vediet o cidle a na stre ani prd, neviem asi by som si nenechal nejakym zelenym houpat autem :-/,unas v BA ma kopu ludi xenony co poznam a vidim, aj bez ostreku a zatial zevraj v poho a maju to uz nejaky piatok.