Asi tak nějak a to ještě mám do důchodu dalekoMajesty píše:Nakonec se člověk už ani v čechách nedomluví.

Asi tak nějak a to ještě mám do důchodu dalekoMajesty píše:Nakonec se člověk už ani v čechách nedomluví.

JednoduchéééLuboš X17DTL píše:a už jste slyšeli:
cukle
šraky
štrample
šnuptychl?

tebe se neptam, bo ty to musyš znaťSalám píše:JednoduchéééLuboš X17DTL píše:a už jste slyšeli:
cukle
šraky
štrample
šnuptychl?

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
 Jo a jak tomu říkáte vlastně vy?
 Jo a jak tomu říkáte vlastně vy? 

)  - ve stromě a nebo uzel
 )  - ve stromě a nebo uzel 

To tady používaj děcka jak se naučí mluvit..... To je hustý. Štrample jsou punčocháče.  Ale jo, beru, já taky nevěděl co je suk a legan a šufl, nebo co..
  To tady používaj děcka jak se naučí mluvit..... To je hustý. Štrample jsou punčocháče.  Ale jo, beru, já taky nevěděl co je suk a legan a šufl, nebo co..   

Hele vy tam od Kolína... Mně když ségra řekla, (bydlí vOskořínku u Nymburka), že přijede dýl, tak jsem na ní čuměl, jako péro z gauče....
  Hele vy tam od Kolína... Mně když ségra řekla, (bydlí vOskořínku u Nymburka), že přijede dýl, tak jsem na ní čuměl, jako péro z gauče....   
   Přitom je to slovo, co se u vás používá normálně. My na Moravě ho neznáme...
  Přitom je to slovo, co se u vás používá normálně. My na Moravě ho neznáme...

Používáme ČESKÉ přijdu později. Přijdu dýl - to sem taky prvně čuměl jak ščur do ryny jak sem to uslyšel..AstraMan píše:A co místo něj používáte? Ono se to dá formulovat i že se někde zdrží apod... Ale tohle je nekratší no
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |