new-name píše:já se zeptám a vyjede mi odpověď: Odevzdejte řidičský průkaz, ne?
je mi fuck kolik mi vzali nebo dali bodů, dokud mám řidičák, budu jezdit stejně a až mi ho vezmou, tak taky
za tu rychlost 2 body rychlíku

new-name píše:já se zeptám a vyjede mi odpověď: Odevzdejte řidičský průkaz, ne?
je mi fuck kolik mi vzali nebo dali bodů, dokud mám řidičák, budu jezdit stejně a až mi ho vezmou, tak taky
rychlyradim píše:new-name píše:já se zeptám a vyjede mi odpověď: Odevzdejte řidičský průkaz, ne?
za tu rychlost 2 body rychlíkua jináč si to zjisti na poště za 95,- Kč maj akci
o měšťákách raději ani nemluvTrdlo píše:Tak zrovna tyhle jsou naprosto v poho. Mnohem hroší je zuřivej měšťák....
Osoba blízká pořád platí, žádná změna nenastalaTrdlo píše: ....a navíc od nového roku už se na osobu blízkou nehraje....
jj přesně tak nevím kde na to kdo došel, že by neměla platit....Salám píše:Osoba blízká pořád platí, žádná změna nenastalaTrdlo píše: ....a navíc od nového roku už se na osobu blízkou nehraje....
Nedá mi to nereagovat..je to nesmysl..osoba blízká..tečka. Ani adresu ani nic dalšího konkrétního sdělovat netřebaJocker píše:jj nejlepsi je opsoba blízká s adresou v americe nebo australii, tam si pro něho nepojedou
a proč by tam prosím tě jezdili...ty jim neříkáš žádné jméno...Jocker píše:jj nejlepsi je opsoba blízká s adresou v americe nebo australii, tam si pro něho nepojedou
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |