Já mám taky teď rádio naopak a šlo tam dát taktak... Krátká kabeláž. Ale zvládl jsem to.AstraMan píše:konektory vzadu na autorádiu jsou zcela prohozené
Na A5 bych ti to věřil, kdybych to napsal větším písmemTak dnes jsme vyměnili v budících a v TID display žárovičky, jelikož v budících nebyl osvětlen palivoměr a TID nesvítil vůbecTakže konečně už vše svítí jak má
![]()
Dále jsme chtěli při té příležitosti vyměnit autorádio za autorádio na DVD s LCD obrazovkou, jenomže se vyskytnul problém, který by jsme nejméně čekali... Abychom mohli zapojit to autorádio bez problémů, tak bychom jej museli mít vzhůru nohama, protože konektory vzadu na autorádiu jsou zcela prohozené oproti CDR 500 DELCOnapř. konektor na anténu není na pravé straně autorádia, ale na levé
A jelikož kabely máme docela krátké tak anténu by jsme sice zapojili bez problémů, ale ostatní konektory už ne
![]()
Jen pro informaci, chtěl jsem tam dát toto
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |