PS3 vs XBOX 360 vs PC
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
PS3 vs XBOX 360 vs PC
preco ps3 ??? ja mam XBOX 360 a je to o hodne lepsie. mal som aj ps3 do konca dve a vzdicky mi ostli doma tak max mesiac a to preto ze to nik nechcel hral som sa na tom uplne minimum podla mna teraz tam vijde jedna good gamesa ale to je asi tak vsetko. a jedna nevihoda je ta ze to nevi napalene hry ako nepropagujem napalovanie ale tak vzdicky lepsie dat za hru 50 korun ako 1000 korun
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: K:Hry na PS3?
jasný no,já o něm taky přemýšlím,zvyklost s PS2.Na hrách záleží co hraješ!Jinak sme regnutý na těch PS3 stránkách kam tě to pustí když se připojíš na net a tam si můžeš ty hry rovnou kupovat a stahovat hnet do paměti,stáhnout si třeba i demo a okouknout co to bude a nebo třeba do různých her dokupovat auta,tratě a různé vychytávky!Jinak můžeš hrát o trofeje což je dost zajímavý a co s celým světem nebo jen po síti!Opět jak já říkám,je to věc názoru a vkusu,at si koupí kdo co se mu líbí,ale každopádně pokecat i o věcech podobného typu je taky v poho,aspon se člověk dozví co neví! 

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady je tema XBOX 360 vs PS3, zajimave dost, na PS3 hrajou starsi lidi - 25plus co maj na hry na XBOXU socky co musej hrat palenky
http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=93&t=82344

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
ani nie. su tam sice aj deti ktore sa budu hadat do krvi ale je vela cechov a slovakovmilosh píše:Tady je tema XBOX 360 vs PS3, zajimave dost, na PS3 hrajou starsi lidi - 25plus co maj na hry na XBOXU socky co musej hrat palenky![]()

edit:::
stretko jedna niektory si priviezli aj deti

stretko dva uplna supa

stretko tri
stohoto stretka som foto nenasiel

a teraz za bude konat stretko 4

- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to potom jo, vesnická pařírna X-BOX,tak to mi si tu založíme lázenkou PS3 pařírnu!!!

Pokud by to šlo hrát X-BOX vs PS3 po netu,tak jak kamarád zřídí net a dáme haluz řežbu!!!
Mi zatím jen tak paříme

Pokud by to šlo hrát X-BOX vs PS3 po netu,tak jak kamarád zřídí net a dáme haluz řežbu!!!
Mi zatím jen tak paříme
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
inac teraz budeme mat stretko a rad by som to skomolil a stretol sa aj s nejakimi oplakmi
lebo chata kam ideme je hodne velka ked to bude v Liptovskom Mikulasi a tam by sa zmestilo ludi jak toto a ide sa na patek sobota nedela 

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
scarfacesk: ta prvni fotka to je mazec

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
jj vis jaka haluz to je
a teraz zme inde tam je toho viac priestoru 

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Oddelim tema asi z inzerce, kazdopadne kdyz spocitam investici do "boxu" a velke tv vychazi mi to jako nabuseny PC s 22" monitorem, akorat to neni moc na multiplay no... ale zase hry v CZ/SK a vice moznosti nez pouze herni konzole, ja stale odolavam na pc smazim uz skoro 20 let a tak jeste chvili hrat budu ale asi to PS3 nebo xbox brzy domu taky dojede 
precejen datadisk ke GTA IV vysel jen na xbox a uz to je duvod ke koupi

precejen datadisk ke GTA IV vysel jen na xbox a uz to je duvod ke koupi

- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
jak stim multiplayerom sak vis aka sranda je MP na boxe uplna jeba
take call of duty 5 je bomba alebo gears of war 1 to su uplne super veci a ked mas taky 24" monitor full hd plus xbox pro s 60 gb hdd a prepojis to s hdmi kablom tak obraz jak cumel novy dashboard tomu len dodava a podpora live je uplne bomba sice to vijde tak 1000 na rok ale ake sluzby su tam tak to je supa a strasne vela cechov a slovakov je
odporucam si kuknut stranky www.xboxzone.sk www.xboxplanet.sk www.xlve.cz tam najdes hafo ludy pokecas das do friendslistu a mozete hrat co sa vam luby 

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: PS3 vs XBOX 360 vs PC
Tak tema jsem oddelil z inzerce tak si muzem pokecat zde 

mam ps 2 na moje občasný paření medala a grand turisma mi uplně stačí 

- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Dík Milosh!
Já mám taky dvojku PS a zatím mi stačí,nemám na to moc čas,ale kámoši si ho koupili a masakr,tak o něm taky přemýšlím!
Já mám taky dvojku PS a zatím mi stačí,nemám na to moc čas,ale kámoši si ho koupili a masakr,tak o něm taky přemýšlím!
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda