A Astra spí a spí spánkem ledovým...

Já proti Formanovi taky ne (kromě pasivní bezpečnosti). Ale že by byl lepší než Astra? To ne, to bych si ho nechalGallo píše:A proč ne, já to udělal a proti fáčku nemůžu říct ani popel...
a co teprve jáMike.S píše:co já se se 120 najezdil . . . .
Já myslim, že naše ročníky začínali v podstatě všichni na 120. Já teda na 110, pak 120 užovku, pak 120 M a potom přišel ten šťastný den a Majesty si doma zaparkoval Rapida 136. To bylo dělo. Pět kvaltů, zrychlení jak prase, navalil jsem na to 175 gumy a měl jsem pocit, že to neurvu ze silnice a že mám snad nejrychlejší auto. To byly časy panečkuAPiK píše:a co teprve jáMike.S píše:co já se se 120 najezdil . . . .
Si pišAPiK píše:Trdlo, Majesty: Začínal jsem na Š110L - luxuska
To si snad děláš p**elTrdlo píše:Nějakej i*iot mi dneska rozřízl gumu, tak jsem právě musel objednat novou..... Vzal to pěkně od ráfku nahoru k dezénu přes celej profil gumy.... rok starý.....![]()
No ja som si Škodu 110 LS kúpil ako zatial posledné vozítko s kamošom a to bolo delo. Mali sme ho na chaty a ryby a miesta, kam by som s astrou nešiel, ale užili sme si s ňou parádneAPiK píše:Trdlo, Majesty: Začínal jsem na Š110L - luxuska
No nedlám, hodina a půl stání u paneláku, asi jsem někomu najel na "jeho" místo.... Ale tak já to samozřejmě v pohodě přežiju, mám teď málo placení, tak proč nedat dvojku za novou gumu, že jo.APiK píše: To si snad děláš p**el. Takovýmu parchantovi bych spřerážel haxny vejpůl.....
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |