Ja mam podobne stroboskopy a mam je taky v mlhovkach.... abych sundal mlhovky musel jsem sundat celej naraznik protoze ten zarzelej sroubek už mě fakt vytáčel kazdopadne funguji jak mlhovky tak strobáče a vypadá to super
Mlhovky držej na 2 torxech (T20) ty povolíš, odpojíš proud, a potom do paraboly zespodu těsně vedle vstupu žárovky vyvrtáš dírku. Ono v ní není moc prostoru, takže ti to de facto samo přesně ukáže, kam vrtat. Neboj se toho.
Fotku bohužel nemám a v současných mlhovkách to taky nemám tak to ani nevyfotím...
Trdlo píše:Mlhovky držej na 2 torxech (T20) ty povolíš, odpojíš proud, a potom do paraboly zespodu těsně vedle vstupu žárovky vyvrtáš dírku. Ono v ní není moc prostoru, takže ti to de facto samo přesně ukáže, kam vrtat. Neboj se toho.
Fotku bohužel nemám a v současných mlhovkách to taky nemám tak to ani nevyfotím...
na 3 torxech
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Jsem si nebyl jistej, je to už půl roku co jsem je měnil a tak jsem to napsal blbě....
Jsou dva ze stran a jeden na té pacce. (no ale ty jsem měl na obou mlhovkách urvaný, takže u mně to bylo na 2)
Jsem si nebyl jistej, je to už půl roku co jsem je měnil a tak jsem to napsal blbě....
Jsou dva ze stran a jeden na té pacce. (no ale ty jsem měl na obou mlhovkách urvaný, takže u mně to bylo na 2)
v pohodě, každopádně já mám v mlhovkách taky vyvrtaný díry ze spoda(ještě že tam nechal ty výbojky aby tam neteklo ) po předešlým majiteli mlhovek tak si asi ty stroba koupím taky když už je to připravený
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Jo, dle mého skromného názoru je to hezký a investice minimální.
Měl jsem tam modrý a fakt to bylo hodně efektní. Rozhodně hezčí než v hlavních světlech.
no to je paráda, já si dám modrý stroby do mlhovek jestli se tam vejsou, pak diodový za mřížku nárazníku, diodový na stínítko, sirénu a budu jezdit jak Simír
a až si koupim slikací zrcátka, tak i do zrcátek