Filips

tone mildo toje předloni já ted fotim jenom malou ale až budou hodim nějaký aktuál
 tone mildo toje předloni já ted fotim jenom malou ale až budou hodim nějaký aktuál . Pochvala.
 . Pochvala.  

Nevím proč, ale to foto mě připadá jak ústřižek z reklamy na IKEU či na jiný nábytekAPiK píše:Frydex o5 Qfoto. Pochvala.

Dík... mám jich víc takových... ale nebudu tu šířit spamy....APiK píše:Frydex o5 Qfoto. Pochvala.

Ty seš taky Ikea.. (ale není to špatný nápad, někde ji nabídnu a budu inkasovat)AstraMan píše:Nevím proč, ale to foto mě připadá jak ústřižek z reklamy na IKEU či na jiný nábytek

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

Jééé děkuju.Asi jí to neukážu-aby neměla frnák na horuTrdlo píše:Capone a Lomikar: Kua, ale uměli jste si vybrat...
 ( jinak tady jsou fakt hezký slečny,manželky a milenky )
 ( jinak tady jsou fakt hezký slečny,manželky a milenky )   Když se bude dělat kalendář našich nej aut,tak by se mohl udělat i kalendář i našich nej slečen
  Když se bude dělat kalendář našich nej aut,tak by se mohl udělat i kalendář i našich nej slečen   " v nějakých poooozách"
  " v nějakých poooozách"   

Tak mi drž Majlo zase místo a dáme je vedle sebe " bude to taková naše Letňanská tradiceMajla píše:Capone to červené za vámi na druhé fotce jsem já

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |