Rok výroby 10/99-model 2000,el.vyhřívaná zrcátka,el. ovládaná okna,ABS,servo,airbag 4x, litá kola-klasika oplácký.Po počátečních nemocích už slouží dobře(ťuk ťuk ťuk

Dovoz z Německa,při koupi stav tachometru 37.000km(nepřetočenej

Kupoval jsem jí v srpnu 2005.Měl jí jeden Němec,který s ní jezdil jen na chalupu,byla garážovaná,úplná funglovka.Frydex píše:Kde to stálo 9 roků, když to má najeto 37 táců jenom ?
Jinak hezká...
Frydex píše:Mám je na autě.... podle mě jedny z nejhezčích, ne-li nejhezčí zadní světla na Astru
Dík,jsem je dostal pod stromeček. Švestková metalíza,modrou já nejradši na autěgenius0011 píše:Další 8v držák v KlubCars máš pěkný poklicea gút barvu
ty světla vypadají dobře má je myslím i Saša
Taky mi zprvu drnčela,ale po úpravě už naštěstí goodoldisekt píše:Jo..pěkná..mám rád modrý barvičky, líběj se mi ty poklice ty by se mi líbily na zimu a jinak sem uvažoval o těch chromovanejch držáku značky..ale ten zadní sem stejně musel vykopnout a přišroubovat tam značku natvrdo pač mi drnčela když sem trochu nakouřil musicu..
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |